Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επικρατήσει σε καμία περιφέρεια της Ελλάδας – Πρώτη δύναμη η ΝΔ στην Κρήτη

Αυγενάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επικρατήσει σε καμία περιφέρεια της Ελλάδας – Πρώτη δύναμη η ΝΔ στην Κρήτη
Η ΝΔ με τον Μητσοτάκη δημιουργεί το μέτωπο του ρεαλισμού και του πλουραλισμού τόνισε ο κ.Αυγενάκης
Την εκτίμηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να επικρατήσει σε καμία περιφέρεια της Ελλάδας διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, ο οποίος υποστήριξε πως η ΝΔ θα είναι πρώτη δύναμη και στην Κρήτη.
Σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Κρήτη» ο κ.Αυγενάκης τόνισε ότι «η εικόνα που καταγράφεται από δημοσκοπικές μετρήσεις και έρευνες, αλλά και η εικόνα, ο παλμός της κοινωνίας συγκλίνουν σε μεγάλη εκλογική νίκη της ΝΔ και στην Κρήτη».
«Οι κινήσεις που κάνει η ΝΔ και στα αυτοδιοικητικά, με συντονιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι συντονισμένες και στοχευμένες επιλογές νίκης.
Δεν θα υπάρξει περιφέρεια ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα» τόνισε ο κ.Αυγενάκης, υποστηρίζοντας πως «η δουλειά που γίνεται είναι συστηματική».
«Η παρουσία της ΝΔ σε επίπεδο Κρήτης είναι εντονότατη.
Η παράταξή μας είναι ένας δυναμικός πολιτικός οργανισμός με άποψη και θέσεις, την ώρα που κάποιοι άλλοι ψάχνονται.
Ποια η δράση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και κυβέρνηση, στο Ηράκλειο, που βρίσκεται η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ;
Η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημιουργούν το μέτωπο του ρεαλισμού και του πλουραλισμού απέναντι στο μέτωπο του λαϊκισμού και της μετριότητας που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ.Αυγενάκης, αναφέροντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει κυριολεκτικά ξεζουμίσει τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους.
«Η κυβέρνηση αύξηση την προκαταβολή του φόρου από το 27,5% στο 100% και την εισφορά αλληλεγγύης έως και 120% και φορολόγησε από το πρώτο ευρώ τις κοινοτικές επιδοτήσεις.
Για πρώτη φορά η αριστερή Κυβέρνηση.
Ήδη, 60.000 παραγωγοί πανελλαδικά, με τη νέα παρακράτηση του 8% της επιδότησης, πέφτουν κάτω του ποσού των 250 ευρώ και χάνουν την επιδότησή τους.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Από το 2015 μέχρι σήμερα οι αγρότες έχουν υποστεί μειώσεις στις επιδοτήσεων της τάξης του 50%.
Η παρακράτηση των επιδοτήσεων των αγροτών έχει φθάσει στο 50% και οι αγρότες ανησυχούν ότι θα ανέβει και άλλο μέχρι το 2020, όπου εκτιμούν ότι θα έχουν χάσει τα 2/3 της επιδότησης» υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος επανέλαβε τις προτάσεις του κόμματος του.
Όπως είπε, στα μέτρα που θα φέρει η ΝΔ είναι η επαναφορά του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια στο 13% από το 24%, η κατάργηση του φόρου στο κρασί, η ενθάρρυνση σύστασης ομάδων και οργανώσεων παραγωγών ανά προϊόν, σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο και επιβάλλουν οι συνθήκες της αγοράς, η δημιουργία Εθνικού Αγροτικού Επιμελητηρίου κατά τα πρότυπα της Γαλλίας ώστε να αναλάβει το θεσμικό ρόλο της εκπροσώπησης των παραγωγών η, μείωση του κόστους παραγωγής μέσω: μείωσης του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο χρόνια, μείωσης του φόρου επιχειρήσεων από 29% σε 20%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης