Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλαβάνος: Πιο δεξιά και από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ – Πολύ μεγάλος ο έρωτας τους για τις υπουργικές καρέκλες

Αλαβάνος: Πιο δεξιά και από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ – Πολύ μεγάλος ο έρωτας τους για τις υπουργικές καρέκλες
Η έννοια της Αριστεράς έχει καταποντιστεί με την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο κ.Αλαβάνος
Δριμεία επίθεση για ακόμα μια φορά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής εξαπέλυσε ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β» Αλέκος Αλαβάνος.
Σε δηλώσεις του στο «Θέμα Fm» ο κ.Αλαβάνος υποστήριξε ότι «στο πολιτικό φάσμα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο δεξιά από τη ΝΔ».
Ο κ.Αλαβάνος έκανε λόγο «για πολύ μεγάλο έρωτα του ΣΥΡΙΖΑ για τις υπουργικές καρέκλες», για τον οποίο, όπως είπε, «δύσκολα θα θυσιάσει 2 – 3 μήνες προκειμένου να γίνουν νωρίτερα οι εκλογές».
Κληθείς να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό «μέντορας» όσον αφορά τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ.Αλαβάνος ανέφερε ότι «εγώ δεν έχω διδάξει ποτέ ότι μπορούμε να κάνουμε δημοψήφισμα και να κάνουμε τα αντίθετα από ό,τι θέλει ο λαός».
Ο κ.Αλαβάνος εξέφρασε την κατανόηση του για την έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα.
«Η έννοια της αριστεράς έχει καταποντιστεί με την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ.Αλαβάνος, ο οποίος σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς έκανε λόγο για σύγκλιση και για ζυμώσεις.
«Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει μια ενωτική παρουσία που δεν θα περιορίζεται στο χώρο των οργανώσεων των κινημάτων της αριστεράς» είπε ο κ.Αλαβάνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
«Είναι τερατώδες η Ελλάδα να ξεπερνάει το πλεόνασμα 3,5% και να βλέπετε την Ιταλία, με τα δικά της προβλήματα, να αρνείται - ιδιαίτερα από κόμμα πολύ συντηρητικό - να μειώσει το έλλειμμά της στο 2%» υποστήριξε ο κ.Αλαβάνος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης