Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας θα εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία ημέρα που μπορεί στην εξουσία

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας θα εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία ημέρα που μπορεί στην εξουσία
Η κυβέρνηση αντάλλαξε μέχρι το 2024 παγωμένες συντάξεις για να μην εφαρμοστεί ο νόμος Κατρούγκαλου σε προεκλογική χρονιά
Την εκτίμηση ότι «δεν θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα σύντομα, παρότι η χώρα τις έχει άμεσα ανάγκη κα θα έπρεπε να γίνουν κι αύριο» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ , 'Αδωνις Γεωργιάδης.
«Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία ημέρα που μπορεί στην εξουσία», υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης από την Πάτρα, με αφορμή τη συμμετοχή του στο αναπτυξιακό συνέδριο που οργανώνει η εφημερίδα, «Σύμβουλος Επιχειρήσεων».
Αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων υπογράμμισε ότι «η Κομισιόν συμφώνησε στη μη εφαρμογή της περικοπής της προσωπικής διαφοράς, διότι η κυβέρνηση συμφώνησε να παγώσει τον "νόμο Κατρούγκαλου", ως προς το σκέλος των αυξήσεων των συντάξεων, εννοώ των πρωτογενών συντάξεων, του υπολογισμού των συντάξεων».
«Άρα η κυβέρνηση αντάλλαξε μέχρι το 2024 παγωμένες συντάξεις για να μην εφαρμοστεί ο νόμος σε μία προεκλογική χρονιά» τόνισε.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ για την Παιδεία που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε πως είναι «ένα ρηξικέλευθο πρόγραμμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης