Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Ένα – ένα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παίρνουν το δρόμο της Δικαιοσύνης

Αυγενάκης: Ένα – ένα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παίρνουν το δρόμο της Δικαιοσύνης
Η πιο ανήθικη κυβέρνηση θα καταρρεύσει με τον χειρότερο τρόπο είπε ο γραμματέας της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα καταρρεύσει με τον χειρότερο τρόπο διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης.
«Παρατυπίες, παραβίαση των κανόνων στην ανάθεση υπηρεσιών σε αναδόχους, σπατάλες, αδικαιολόγητες δαπάνες, κατάχρηση θέσης και κακοδιαχείριση είναι μόνο μερικά από όσα διαπίστωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης Απάτης (OLAF) για αντιμετώπιση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με το πόρισμα του OLAF για τη διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα.
«Την ίδια στιγμή ξεκίνησε η εισαγγελική έρευνα για την εξαγορά από τη ΔΕΗ της ζημιογόνου εταιρίας που ανήκε στον αντιπρόεδρο της πΓΔΜ, λίγο πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ένα - ένα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Η πιο ανήθικη κυβέρνηση που επικαλείται το ηθικό της πλεονέκτημα, αποσυντίθεται σε δημόσια θέα και θα καταρρεύσει με τον χειρότερο τρόπο.
Σύντομα, αυτή η Κυβέρνηση που παράγει συνεχώς και μόνο σκάνδαλα θα είναι παρελθόν και θα ξημερώσει μια άλλη μέρα για την χώρα» υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης