Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σγουρίδης: Από τον Φεβρουάριο του 2019 και μετά, κάθε ημερομηνία είναι επικίνδυνη για εκλογές

Σγουρίδης: Από τον Φεβρουάριο του 2019 και μετά, κάθε ημερομηνία είναι επικίνδυνη για εκλογές
Θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση εάν έρθει υπογεγραμμένη από τα Σκόπια η Συμφωνία των Πρεσπών είπε ο κ.Σγουρίδης
Την θέση ότι από τον Φεβρουάριο του 2019 και μετά κάθε ημερομηνία είναι επικίνδυνη για εκλογές διατύπωσε ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Σγουρίδης, ο οποίος υποστήριξε πως οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση εφόσον τα Σκόπια υπογράψουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Σγουρίδης υποστήριξε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν προχωρήσει «στον καταρτισμό του 60% των ψηφοδελτίων» ενώ στην παρατήρηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας είπε πώς θα πάρει και 20 ημέρες από τον Οκτώβριο ο κ. Σγουρίδης σχολίασε «το εύχομαι».
«Εάν έρθει το προσχέδιο συμφωνίας υπογεγραμμένο από τη γειτονική χώρα εμείς θα αποχωρήσουμε.
Από εκεί και πέρα ο κανονισμός της Βουλής δίνει πολλές δυνατότητες στον πρωθυπουργό» είπε ο κ.Σγουρίδης, ο οποίος σχετικά με τι στάση θα τηρήσουν οι ΑΝΕΛ στη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου υπογράμμισε ότι «θα στηρίξουμε ότι αποφασίσει η Ιεραρχία».
«Δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί στο τι θα κατεβεί προς τη Βουλή.
Θα υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στην επιτροπή που συγκροτήθηκε από την Ιεραρχία με την κυβέρνηση που κατεβάζει ορισμένες απόψεις.
Σε κρίσιμες στιγμές που ήταν να τα «σπάσει» η κυβέρνηση με την Ιεραρχία, ο Πάνος Καμμένος έπαιξε το ρόλο της γέφυρας» επεσήμανε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης