Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας: Το στοίχημα είναι να μπει το Ποτάμι στην επόμενη Βουλή – Πρώτο κόμμα η ΝΔ

Τσιόδρας: Το στοίχημα είναι να μπει το Ποτάμι στην επόμενη Βουλή – Πρώτο κόμμα η ΝΔ
Δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση σε πρόταση μομφής της ΝΔ είπε ο κ.Τσιόδρας
Την εκτίμηση πως το στοίχημα είναι να μπει το Ποτάμι στην επόμενη Βουλή διατύπωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Δ. Τσιόδρας, ο οποίος εκτίμησε πως στις επόμενες εκλογές πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 και αναφερόμενος στο συνέδριο του Ποταμιού που έγινε το Σαββατοκύριακο ο κ.Τσιόδρας είπε πως υπάρχουν αποφάσεις.
« Στόχος είναι να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών μέσω ηλεκτρονικών διαδικασιών, να δυναμωθεί η παρουσία του Ποταμιού στην επαρχία, με φόντο και τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Το  στοίχημα είναι να μπει το κόμμα στην επόμενη Βουλή» είπε ο κ.Τσιόδρας, ο οποίος ερωτηθείς για το τι θα πράξει μετεκλογικά το Ποτάμι και εφόσον καταφέρει να μπει στη Βουλή, τόνισε ότι οι όποιες συνεργασίες θα γίνουν «με βάση τα 7 σημεία του συνεδρίου».
Ο κ.Τσιόδρας εκτίμησε ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και με βάση τις θέσεις του Ποταμιού θα αποφασιστεί η όποια συνεργασία.
«Δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση» είπε ο κ.Τσιόδρας, αναφερόμενος στο τι θα πράξει το Ποτάμι σε περίπτωση πιθανής πρότασης μομφής της ΝΔ.
Όσον αφορά τη συνταγματική αναθεώρηση ο κ.Τσιόδρας είπε ότι το Ποτάμι τάσσεται υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 θέτοντας συγκεκριμένους όρους και ελέγχους καθώς όπως είπε ιδιωτικές σχολές υπάρχουν ήδη και το πολιτικό σύστημα κλείνει απλώς τα μάτια.
Επιπλέον, το Ποτάμι λέει «ναι» στην αποσύνδεση της εκλογής του ΠτΔ από τις εκλογές και «όχι» στην εκλογή ΠτΔ από το λαό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης