Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Δεν μπορεί ο Τσίπρας να είναι όμηρος του Καμμένου – Προσβάλλει την εθνική αξιοπρέπεια

Χρηστίδης: Δεν μπορεί ο Τσίπρας να είναι όμηρος του Καμμένου – Προσβάλλει την εθνική αξιοπρέπεια
Η πορεία του Κινήματος Αλλαγής θα είναι αυτόνομη υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής
Την θέση ότι δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να είναι όμηρος του Π. Καμμένου διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης, αναφέροντας πως αυτό «προσβάλλει την εθνική αξιοπρέπεια».
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 και αναφερόμενος στην κυβερνητική πλειοψηφία εάν αποχωρήσει ο Πάνος Καμμένος, ο κ.Χρηστίδης έκανε λόγο για ζήτημα που χειρίστηκε εξαρχής λάθος ο πρωθυπουργός, που δεν μπήκε σε γραμμή εθνικής συνεννόησης.
«Ο Τσίπρας μπορεί να ψάχνει ανθρώπους να ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να είναι όμηρος του Καμμένου.
Προσβάλλει την εθνική αξιοπρέπεια» υποστήριξε ο κ.Χρηστίδης, τονίζοντας σχετικά με την πορεία του Κινήματος Αλλαγής πως αυτή θα είναι αυτόνομη.
«Αυτός που έχει το πρόβλημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει με ποιος θα πάει και πους θα αφήσει γιατί αυτούς που αφήνει μέχρι στιγμής είναι οι πολιτικοί με αριστερό πρόσημο» τόνισε ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος σχετικά με την επιστολή του πρωθυπουργού για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, καταλόγισε στον κ.Τσίπρα σκοπιμότητα.
Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο για ομιχλώδη κατάσταση γύρω από το Σύνταγμα και τις προθέσεις της κυβέρνησης.
Ο κ. Χρηστίδης ζήτησε να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και οι αλλαγές να μη γίνουν για επικοινωνιακούς λόγους, «για να πετάξουν την μπάλα Τσίπας και Καμμένος αλλού».
«Δεν μπορεί η χώρα να μπει σε παιχνίδι υψηλού ρίσκου ενόψει της εκλογής ΠτΔ» είπε ο κ.Χρηστίδης.
Αναφερόμενος στην υπόθεση του θανάτου του Έλληνα ομογενή Κ. Κατσίφα, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής ζήτησε να χυθεί άπλετο φως και να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση.
«Η δήλωση Rama έριξε λάδι στη φωτιά.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός βιάστηκε να κάνει τη δήλωση χωρίς να έχει διευκρινιστεί τί έχει γίνει.
Χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα» υποστήριξε ο κ.Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης