Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Δεν θα συνεργαστούμε με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν θα δώσουμε χείρα βοηθείας

Θεοδωράκης: Δεν θα συνεργαστούμε με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν θα δώσουμε χείρα βοηθείας
Το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στην εκλογική μάχη υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης
Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέκλεισε κατηγορηματικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να δώσει χείρα βοηθείας προκειμένου να συνεχιστεί αυτή η διακυβέρνηση.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομo στην εκλογική μάχη όποτε κι αν συμβεί αυτή, με μια διάθεση να συμβάλει σε μια επόμενη κυβέρνηση που θα προσφέρει στην ελληνική κοινωνία σύγχρονες προοδευτικές λύσεις».
«Χωρίς το Ποτάμι οι λύσεις που θα έχει η χώρα την επόμενη μέρα των εκλογών, είναι κυρίως συντηρητικές.
Ο προοδευτισμός του Ποταμιού θα πρέπει να σημαδεύσει την επόμενη διακυβέρνηση
Οι θέσεις μου εκφράζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του Ποταμιού, όπως εκφράστηκε στα εσωτερικά δημοψηφίσματα» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος σχετικά με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη για ένα νέο Σύνταγμα, αναφέροντας πάντως ότι δεν ξέρει κατά πόσο ο πρωθυπουργός έχει στο μυαλό του τις σωστές αλλαγές.
«Το Ποτάμι έδωσε στη δημοσιότητα τις 7 προτεραιότητες που θέτει.
Δεν θα υπογράψουμε ένα κείμενο που δεν θα είναι πραγματική αναθεώρηση» είπε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του Έλληνα ομογενή στην Αλβανία, υποστήριξε πως «τα προβλήματα δεν λύνονται με καλάσνικοφ από τη μια και πυροβολισμούς από την άλλη».
«Πρέπει να υπερασπιστούμε την αναγνωρισμένη ελληνική μειονότητα στην γείτονα χώρα αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται με σφαίρες» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Ερωτηθείς για την υπόθεση Παπαντωνίου ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «ο κ.Σημίτης έχει σίγουρα θετικό πρόσημο στα χρόνια της διακυβέρνησής του».
«Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνη η περίοδος δεν συνδέεται με σκάνδαλα.
Όσο αυστηροί είμαστε με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σήμερα, είμαστε και με το παρελθόν» ανέφερε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης