Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας: Η ΝΔ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει την κυβέρνηση – Θα πιει το πικρό ποτήρι στις εκλογές του Οκτωβρίου 2019

Βίτσας: Η ΝΔ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει την κυβέρνηση – Θα πιει το πικρό ποτήρι στις εκλογές του Οκτωβρίου 2019
Ακούω έναν αντιπολιτευτικό λόγο χωρίς αρχές με μόνη λογική ότι είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας τόνισε ο κ.Βίτσας
Τα πυρά του κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο υπ.Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δ. Βίτσας, ο οποίος την κατηγόρησε ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει την κυβέρνηση, υιοθετώντας έναν αντιπολιτευτικό λόγο χωρίς αρχές και με μόνη λογική ότι αυτή είναι «οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας».
«Η ΝΔ προσπαθεί με όλους τους τρόπους και αδιαφορώντας για το καλό της χώρας να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά το «πικρό ποτήρι» θα το πιει, και θα το πιει και στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2019» υποστήριξε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Βίτσας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση μετά την παραίτηση του Ν. Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών.
«Ακούω μέχρι αθλιότητες, όπως αυτές για τα απόρρητα ή τα ειδικά κονδύλια, ακούω έναν αντιπολιτευτικό λόγο χωρίς αρχές, με μόνη λογική ότι αυτοί είναι οι "νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας" και κακώς υπάρχει εδώ και τριάμιση χρόνια η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτό θυσιάζονται τα πάντα, οι εθνικές γραμμές, η πολιτική ζωή, κτλ.
Η ΝΔ προσπαθεί με όλους τους τρόπους, ακόμη και αδιαφορώντας για το καλό της χώρας, να πετύχει να ρίξει την κυβέρνηση.
Αλλά το "πικρό ποτήρι" θα το πιει, και θα το πιει και στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2019», είπε ο κ.Βίτσας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη αντιπαράθεση Καμμένου – Κοτζιά.
«Δεν πρόκειται για διένεξη δύο υπουργών.
Στο Μακεδονικό υπάρχει σαφής διαφορά ανάμεσα στην άποψη των κομμάτων που συναπαρτίζουν την κυβέρνηση.
Έχει ειπωθεί και δεν ήταν στα στοιχεία της συμφωνίας του 2015 το ζήτημα.
Δεν συμφωνώ με κανέναν, να προδικάζει το τι θα κάνει.
Σε αυτή τη λογική, ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα ότι κανείς δεν θα συμπλεύσει με αυτή την προσπάθεια της ΝΔ να εξαχρειώσει τα πολιτικά ήθη και να βρει τρόπους να ρίξει την κυβέρνηση, π.χ. με μία πρόταση δυσπιστίας.
Οι ΑΝΕΛ είπαν διά του προέδρου τους ότι ταυτίζονται με αυτή την θέση του πρωθυπουργού» υποστήριξε ο κ.Βίτσας.
Σχετικά με τις επιθέσεις της ΝΔ για τα κονδύλια για το προσφυγικό ο κ.Βίτσας επανέλαβε την θέση ότι κάθε έλεγχος είναι καλοδεχούμενος, υποστηρίζοντας ότι «εδώ δεν θα βρείτε τόπο «να πατήσετε», θα βρείτε τόπο για να ζητάτε συγγνώμη».
Αναφερόμενος στις προσφυγικές/μεταναστευτικές ροές, ο κ.Βίτσας είπε ότι «στα νησιά υπάρχει αύξηση ροών 24% σε σχέση με το 2017, αλλά κυρίως υπερδιπλασιασμός στις αφίξεις στον Έβρο, που δημιούργησε δύσκολη κατάσταση στους χώρους φιλοξενίας στην ενδοχώρα, πληρώθηκαν και οι θέσεις που υπήρχαν ως αποθεματικό, άρα βρεθήκαμε στην ανάγκη να δημιουργήσουμε καινούργιες».
«Έχουμε δημιουργήσει, θα δημιουργήσουμε και άλλες» είπε ο κ.Βίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης