Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας: Το κυβερνητικό αλαλούμ εξανεμίζει την αξιοπιστία της Ελλάδας

Γκιουλέκας: Το κυβερνητικό αλαλούμ εξανεμίζει την αξιοπιστία της Ελλάδας
Πού αλλού θα μπορούσε να φτάσει αυτή η κυβέρνηση διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι «όλη αυτή η παρανόηση που ζούμε στο κυβερνητικό αλαλούμ έχει ένα συμπέρασμα, ότι τελικά εξανεμίζεται η αξιοπιστία της χώρας» διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκας, αναφερόμενος στα όσα υποστήριξε ο Π. Καμμένος στις ΗΠΑ για το Σκοπιανό και τις στρατιωτικές βάσεις.
«Είναι μια πολύ περίεργη περίοδος, όπου αναρωτιέται κανείς πού αλλού θα μπορούσε να φτάσει αυτή η κυβέρνηση.
Δεν μπορεί να υπάρχει σοβαρότητα στην πολιτική, όταν ξαφνικά ο ένας κυβερνητικός εταίρος αλλάζει τη θέση του άλλου, αλλά και μέσα σε όλο αυτό το αλαλούμ έχουμε και τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος εναγωνίως ψάχνει να βρει επενδυτές αλλά για ποια χώρα;
Για μια χώρα στην οποία η κυβέρνηση έχει προαναγγελθεί ότι θα πέσει από τον εταίρο της» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Γκιουλέκας, ο οποίος υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ τόσο επί Κ. Καραμανλή όσο και επί Αντώνη Σαμαρά είχαν μια συγκεκριμένη κυβερνητική γραμμή «που πιστεύαμε ότι εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και με βάση αυτή την κυβερνητική γραμμή βαδίζαμε όλοι ο καθένας στο δικό του τομέα εκεί που έχει κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πολιτικών συνεργασιών της ΝΔ με άλλα κόμματα ο κ.Γκιουλέκας είπε ότι η ΝΔ είναι «υπέρ της συνεργασίας σε κάθε περίπτωση, είτε πριν είτε και μετά, σε όλα τα επίπεδα και σε εθνικό επίπεδο και σε επίπεδο τοπικό», ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης