Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη: Ο Καμμένος διασύρει την Ελλάδα διεθνώς – Πλήρως αναξιόπιστη η κυβέρνηση

Σπυράκη: Ο Καμμένος διασύρει την Ελλάδα διεθνώς – Πλήρως αναξιόπιστη η κυβέρνηση
Δεν επικυρώνουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα την επικυρώσουμε ούτε στην επόμενη Βουλή είπε η κα.Σπυράκη
Την θέση ότι ο Π. Καμμένος διασύρει την Ελλάδα διεθνώς και ότι η κυβέρνηση είναι πλήρως αναξιόπιστη διατύπωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
«Η συμπεριφορά του κ. Καμμένου που είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας, τον οποίο διόρισε ο κ. Τσίπρας, διασύρει τη χώρα διεθνώς.
Πρόκειται για μια απολύτως αναξιόπιστη κυβέρνηση, για απολύτως αναξιόπιστους χειρισμούς στην εξωτερική μας πολιτική.
Και θα ήταν αστείο όλο αυτό που κάνει ο κ. Καμμένος κάνοντας εξωτερική πολιτική χωρίς, όπως το Μαξίμου διατείνεται, συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό, αν δεν ήταν επικίνδυνο.
Αν δεν ήταν εξόχως βλαπτικό για την χώρα.
Μας βλάπτει όλους, βλάπτει την Ελλάδα.
Δεν είναι η ώρα να σχολιάσουμε τα σενάρια του κ. Καμμένου, καθώς έχουμε εξηγήσει σε όλους τους τόνους ότι η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία υπέγραψε ο κ. Τσίπρας με την βοήθεια του κ. Καμμένου, ο κ. Τσίπρας ήταν παρών, ο κ. Κοτζιάς υπέγραψε αλλά ο κ. Καμμένος κρατούσε το στυλό, αφού δεν καταψήφισε την κυβέρνηση» είπε μιλώντας στο Real Fm η κα.Σπυράκη.
«Ο κ. Τσίπρας είναι ο βολικός συνομιλητής του κ. Ζάεφ» τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «δεν επικυρώνουμε τη συμφωνία και δεν την επικυρώνουμε ούτε στην επόμενη Βουλή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης