Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Αυτόνομο στις εκλογές το Ποτάμι - Τσίπρας, Μητσοτάκης να δεσμευτούν ότι δεν θα πάμε σε εκλογές το 2020

Θεοδωράκης: Αυτόνομο στις εκλογές το Ποτάμι  - Τσίπρας, Μητσοτάκης να δεσμευτούν ότι δεν θα πάμε σε εκλογές το 2020
Θέλουμε οι χώρες της νότιας Βαλκανικής  να είναι προσδεδεμένες στο άρμα της ΕΕ υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις επόμενες εθνικές εκλογές διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να συναντήσουμε ξανά παλιούς και νέους φίλους να τους πούμε  ότι το Ποτάμι είναι παρόν, θα κατέβει  αυτόνομο στις επόμενες εκλογές είναι καλό να σκέφτονται ότι υπάρχουν δυνάμεις ειλικρίνειας και όχι μόνο υποκριτές πολιτικοί που τους ξεγελούν στιγμιαία και μετά τα  όσα υπόσχονται δεν γίνονται.
Υπάρχει μια μεγάλη αναταραχή στην οικονομία, μια πτώση των τραπεζικών μετοχών.
Εμείς λέμε ότι πρέπει να απαλλάξουμε τη χώρα από την πολιτική αβεβαιότητα και κάνουμε μια πολύ σοβαρή πρόταση.
Να δεσμευτούν  ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, οι δύο διεκδικητές της εξουσίας, ότι το 2020 με αφορμή την προεδρική εκλογή δεν θα έχουμε ξανά εκλογές. Όλοι  ξέρουμε ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έχουμε εκλογές το 2019.
Ας γίνουν εκλογές ας βγει κάποιος νικητής αλλά θα έχουμε τη δέσμευση και των δύο ότι το 2020 δε θα πάμε ξανά σε μια εκλογική αναμέτρηση.
Γιατί η Ελλάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να μετρήσει τις δυνάμεις της να φέρει επενδυτές και μια πολιτική αστάθεια όπως είναι οι συνεχείς εκλογές, δεν βοηθά στο να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος τοποθετήθηκε και για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Το θέμα με τη γειτονική μας χώρα την πΓΔΜ αυτή τη στιγμή καθορίζεται από τις αποφάσεις της δικής τους Βουλής και τις αποφάσεις του Ζάεφ.
Θα πρέπει να περιμένουμε τι θα αποφασίσουν.
Εμείς όμως οι 'Έλληνες πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε όλοι-πέρα από κάποιες ακρότητες- σύμφωνοι ότι αυτές οι χώρες, οι μικρές χώρες της  Νότιας Βαλκανικής, πρέπει να οδηγηθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 Πρέπει να τους ανοίξουμε το δρόμο, πρέπει να τους βοηθήσουμε γιατί θέλουμε αυτή τη  γειτονιά, μια γειτονιά ανάπτυξης, μια γειτονιά που δεν θα υπάρχει ένταση, δεν θα υπάρχουν συμμορίες και πολιτικές συμμορίες, να είναι οι χώρες αυτές προσδεδεμένες στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης