Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Η Θεσσαλονίκη παραμένει για τον κ. Τσίπρα προπύργιο μιας παραμυθοχώρας

Στ. Θεοδωράκης: Η Θεσσαλονίκη παραμένει για τον κ. Τσίπρα προπύργιο μιας παραμυθοχώρας
«Επαναφέρω την πρόταση που έκανα μόλις εμφανίστηκε το Ποτάμι, να σταματήσουν οι μονόλογοι στη ΔΕΘ» τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης
Κριτική στον πρωθυπουργό για τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ ασκεί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.  
«Άγνωστο γιατί ο κ.Τσίπρας θεωρεί – από την πρώτη στιγμή θεώρησε – τη Θεσσαλονίκη ως μια παραμυθούπολη. Προπύργιο μιας παραμυθοχώρας με νάνους πολίτες, που μαγεύονται από ένα νέο πριγκιπόπουλο που καταφθάνει φορτωμένο με χρυσό και διαμάντια.
Και τι ζητάει; Μόνο τη γεροντοκόρη την Εξουσία», σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook.
«Θα περίμενε φέτος τέλος πάντων, ο κ. Τσίπρας να απολογηθεί, εμμέσως έστω, για τα ψέματά του και να μιλήσει με ωριμότητα για τον δρόμο που έχουμε μπροστά μας.
Να πει δύο συγκεκριμένες λέξεις για τη μεταρρύθμιση του κράτους – του μεγάλου ασθενούς – που παίρνει και μεταδίδει όλα τα μικρόβια της παρασιτικής οικονομίας», αναφέρει ο κ. Θεοδωράκης.
«Επαναφέρω την πρόταση που έκανα μόλις εμφανίστηκε το Ποτάμι. Να σταματήσουν οι μονόλογοι στη ΔΕΘ.
Ο πρωθυπουργός με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους άλλους αρχηγούς να μετέχουν σε ‘’τραπέζια δημιουργικής αντιπαράθεσης’’.
Όπως συμβαίνει σε μεγάλα οικονομικά φόρουμ του εξωτερικού», τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης