Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του – Πόλωση για τα μικρά, τα μεγάλα δεν απασχολούν κανέναν

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του – Πόλωση για τα μικρά, τα μεγάλα δεν απασχολούν κανέναν
Από τις 20/8 δεν έχουμε λεφτά από τα ευρωπαϊκά ταμεία υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι το Ποτάμι θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του διατύπωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει πόλωση για τα μικρά ζητήματα και ότι τα μεγάλα θέματα δεν απασχολούν κανέναν.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι το Ποτάμι θα συνεχίσει να κρίνει με αυστηρότητα τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που επαναλαμβάνουν, πολλές φορές με τον χειρότερο τρόπο, τα λάθη των προηγούμενων κυβερνήσεων.
«Από τις 20 Αυγούστου δεν έχουμε λεφτά από τα ευρωπαϊκά ταμεία.
Θα έπρεπε με μεγάλη σοβαρότητα όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να είχαν φτιάξει ένα σχέδιο για να μην συρθούμε σε νέες χρεοκοπίες.
Με ευθύνη, όμως, κυρίως της κυβέρνησης, δεν έγινε αυτό.
Υπάρχει μία πόλωση για τα μικρά και δευτερεύοντα ενώ τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τη χώρα δεν απασχολούν κανέναν άλλο.
Το πολιτικό σύστημα αρνείται για άλλη μια φορά να μιλήσει γι αυτά» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης.
Αναφερόμενος στις αλλαγές που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «οι προτάσεις για την παιδεία είναι βιαστικά διατυπωμένες και έχουν σκοπό να έχει κάτι νέο να πει ο κ.Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη».
«Εμείς ζητάμε επιστροφή της αριστείας και θέσπιση της αξιολόγησης αλλά και των μη κρατικών πανεπιστημίων» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, επισημαίνοντας πως «το μεγάλο πρόβλημα της νεολαίας σήμερα είναι η σκλαβιά της μαύρης εργασίας».
«Οι νέοι δουλεύουν χωρίς ασφάλεια και χωρίς να αντιδρούν για να μην χάσουν τα 300 ευρώ» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου.
«Το Ποτάμι στην υπόθεση Φλώρου αντέδρασε αμέσως μετά την αποφυλάκισή.
Τα άλλα κόμματα και η κυβέρνηση αντέδρασαν με καθυστέρηση 24 ωρών.
Καταγγείλαμε τον νόμο Παρασκευόπουλου που λέει ότι όποιος έχει πιστοποιητικό αναπηρίας 67% από το ΚΕΠΑ βγαίνει αυτομάτως από την φυλακή.
Ο κ.Παρασκευόπουλος πρέπει να απολογηθεί στην ελληνική κοινωνία.
Έχει το αρνητικό ρεκόρ των περισσότερων τροποποιήσεων σε ένα νόμο, όλες προς τη χειρότερη κατεύθυνση» είπε ο κ.Θεοδωράκης, επισημαίνοντας πως «με το νόμο του ο κ.Παρασκευόπουλος, εκτός των άλλων, μετέτρεψε τους δικαστές σε γραμματείς, βοηθώντας έτσι τους πολύ πλούσιους κρατούμενους και τους πολύ δικτυωμένους να βγαίνουν από την φυλακή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης