Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη για υπόθεση Φλώρου: Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης κατά στελεχών της ΝΔ

Σπυράκη για υπόθεση Φλώρου: Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης κατά στελεχών της ΝΔ
Η κυβέρνηση υιοθετεί ανυπόστατο δημοσίευμα υποστήριξε η εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης που εκτυλίσσεται σε βάρος στελεχών της ΝΔ και ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον Κ. Μητσοτάκη διατύπωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη αναφερόμενη στο δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο συγγενικό πρόσωπο του κ.Μητσοτάκη έχει συνεργαστεί με τον Αριστείδη Φλώρο, το 2012, πριν έρθουν στην επιφάνεια οι παράνομες δραστηριότητες Φλώρου.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα. Σπυράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υιοθετεί ανυπόστατο δημοσίευμα, στρατηγική που, όπως είπε, γίνεται φανερή από την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που ανέφερε ότι «ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη».
Όπως είπε, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταγγείλει ότι το δημοσίευμα  αποκρύπτει σκοπίμως το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρεται στο δημοσίευμα ως δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου, υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκιση του.
Επιπλέον, η κα.Σπυράκη τόνισε ότι αποσιωπάται σκόπιμα ότι ο κ. Φλώρος διώχθηκε και φυλακίσθηκε επί διακυβέρνησης ΝΔ.
«Αναμένουμε να αποδοκιμαστεί ο πρωθυπουργός στις κάλπες» ανέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ, τονίζοντας ότι «ο κ. Δημητριάδης έχει κάνει γνωστό ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης