Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας: Κατώτερη των περιστάσεων η κυβέρνηση – Καμία γεύση ανανέωσης από τον ανασχηματισμό

Γκιουλέκας: Κατώτερη των περιστάσεων η κυβέρνηση – Καμία γεύση ανανέωσης από τον ανασχηματισμό
Δεν μπορεί να γεννήσει ελπίδα αυτή η αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση είναι κατώτερη των περιστάσεων διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκας, ο οποίος αναφερόμενος στον ανασχηματισμό είπε πως δεν έδωσε καμία γεύση ανανέωσης και πως δεν μπορεί να γεννήσει ελπίδα αυτή η αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος.
«Στα βασικά υπουργεία ουσιαστικά δεν άλλαξε κανένας υπουργός.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι.
Μια κυβέρνηση που ψήφισε δύο μνημόνια, που είναι υπεύθυνη και ελέγχεται για παραλείψεις στην εθνική τραγωδία της Αττικής με τις φονικές πυρκαγιές, που έχει διαλύσει την ελληνική κοινωνία με εξοντωτική φορολογία, κρατάει τους ίδιους ανθρώπους που πήραν αυτά τα μέτρα και απλώς τους αλλάζει πόστα.
Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης στέλνει το μήνυμα στον ελληνικό λαό ότι παραμένει αυτή η θλιβερή παρέα των συντρόφων του κ. Τσίπρα, που είναι υπεύθυνη για όλα τα δεινά.
Μια κυβέρνηση κρίνεται όχι από 4-5 καινούργιους υφυπουργούς, αλλά από το συνολικό της έργο» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Γκιουλέκας.
Ερωτηθείς για την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα, είπε ότι θα κριθεί από τις πράξεις της.
«Είναι νωπά ακόμη τα σχόλια που η ίδια έκανε και μιλούσε απαξιωτικά για την κυβέρνηση.
Σήμερα τη βλέπουμε να συνεργάζεται μαζί τους» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
«Ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι εμείς δεν θα ασχοληθούμε με το παρελθόν, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για τον τόπο από δω και μπρος από τη στιγμή που θα αναλάβουμε την κυβέρνηση.
Εμείς θα εξηγήσουμε το δικό μας πρόγραμμα.
Είναι συγκεκριμένες δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο αρχηγός της ΝΔ και είναι αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε, γιατί κάποιοι λένε 'γιατί δεν υπόσχεται περισσότερα'.
Αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβουμε την εξουσία και αυτά είναι συγκεκριμένα, μετρημένα και κοστολογημένα μέτρα» υπογράμμισε ο κ.Γκιουλέκας, ο οποίος αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε λόγο για «κατάπτυστη, επαίσχυντη συμφωνία που έγινε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από τον κ. Τσίπρα και τον κυβερνητικό συνεταιρισμό των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».
«Εμείς ξαναφέρνουμε το μήνυμα, ότι η κυβέρνηση μας οδήγησε σε έναν επώδυνο εθνικό συμβιβασμό, στη συμφωνία με τα Σκόπια, έναν συμβιβασμό που δεν πρόκειται να αποδεχτούμε» τόνισε ο κ.Γκιουλέκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης