Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γρηγοράκος (Κίνημα Αλλαγής): Ιστορική η 20η Αυγούστου – Κλείνει ένας κύκλος που έπρεπε να είχε κλείσει το 2015

Γρηγοράκος (Κίνημα Αλλαγής): Ιστορική η 20η Αυγούστου – Κλείνει ένας κύκλος που έπρεπε να είχε κλείσει το 2015
Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, πικρή εμπειρία η συνεργασία με τη ΝΔ είπε ο κ.Γρηγοράκος
Ιστορική χαρακτήρισε την 20η Αυγούστου, την ημέρα εξόδου της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Λ. Γρηγοράκος, ο οποίος επεσήμανε πως κλείνει ένας κύκλος που έπρεπε να είχε κλείσει από το 2015.
«Κλείνει ένας κύκλος, άσχετα βέβαια με το γεγονός ότι είναι πλασματικός, ένας κύκλος που όφειλε να έχει κλείσει από το 2015.
Το  2012 έγιναν λάθη και κακές εκτιμήσεις» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Γρηγοράκος, ο οποίος απέκλεισε κάθε πιθανότητα συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι παντελής η έλλειψη πραγματικότητας που έχει αυτό το κόμμα.
Για  αυτούς φταίνε πάντα οι άλλοι» είπε ο κ.Γρηγοράκος, ο οποίος εμφανίστηκε αρνητικός και στο σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ.
Όπως είπε, έχει ήδη συνεργαστεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχει πικρή εμπειρία.
Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτό δεν είναι αριστερό κόμμα και επικαλέστηκε ρήση του Λένιν ότι όταν είναι μια ψευτοαριστερά και δεν είναι αριστερά έρχεται να κουκουλώσει τα λάθη των άλλων.
Επεσήμανε πως θα πρέπει να φύγουν από την κεντρική πολιτική σκηνή οι παρακμιακές δυνάμεις και η χώρα να πάρει άλλον δρόμο, καλώντας τον λαό να πάει να ψηφίσει για να έρθει η κάθαρση.
«Να επικρατήσουν νέες δυνάμεις διαφορετικές, χωρίς ψευδαισθήσεις, δυνάμεις που να μπορούν να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδά της» υποστήριξε ο κ.Γρηγοράκος, ο οποίος σχετικά με το τι θα πράξει το Κίνημα Αλλαγής σε περίπτωση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, είπε ότι θα δώσει ψήφο ανοχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης