Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γρηγοράκος (ΔΗΣΥ): Να παραιτηθεί ο Τσίπρας – Να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές

Γρηγοράκος (ΔΗΣΥ): Να παραιτηθεί ο Τσίπρας – Να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές
Εάν είναι δεύτερο κόμμα το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να επιβάλλει την ατζέντα του στη ΝΔ και να συγκυβερνήσουμε είπε ο κ.Γρηγοράκος
Την παραίτηση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την ανατολική Αττική ζήτησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λ. Γρηγοράκος.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Γρηγοράκος κάλεσε τον πρωθυπουργό να προκηρύξει άμεσα εκλογές, ενώ ζήτησε τις παραιτήσεις τόσο του κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου όσο και της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.
Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ επιτέθηκε και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο, κατηγορώντας τον ότι πήγε στα καμένα και είπε στους πληγέντες «μαζί τα κάψαμε».
«Δεν πρέπει να κτιστούν πολιτικές καριέρες πάνω στην τραγωδία της Αττικής» υπογράμμισε ο κ.Γρηγοράκος, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει βάψει τα χέρια της με αίμα.
Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ.Γρηγοράκος εκτίμησε ότι εάν το Κίνημα Αλλαγής είναι δεύτερο κόμμα μπορεί να επιβάλλει την ατζέντα του στο πρώτο κόμμα που όπως είπε, θα είναι η ΝΔ και να συγκυβερνήσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης