Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Λιμενικό εκθέτει τον Τσίπρα - Η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών από τις 19:08

Το Λιμενικό εκθέτει τον Τσίπρα - Η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών από τις 19:08
Σύμφωνα με σήμα που εστάλη στον Θάλαμο Επιχειρήσεων από το λιμεναρχείο της Ραφήνας στις 19:08 της 23ης Ιουλίου, έγινε γνωστό για συνεχείς ροές διασωθέντων και σορών από το Μάτι
Τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών στο Μάτι τη στιγμή της ενημέρωσης του Αλέξη Τσίπρα στο Κέντρο Επιχειρήσεων, το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα έγγραφο του Λιμενικού σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση είχε ενημερωθεί για τον εντοπισμό σορών έξω από το λιμάνι της Ραφήνας και τον Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι.
Όπως αποκαλύπτει το Ελεύθερος Τύπος, σύμφωνα με σήμα που εστάλη στο Θάλαμο Επιχειρήσεων από το λιμεναρχείο Ραφήνας στις 19:08 το μοιραίο απόγευμα της περασμένης Δευτέρας έγινε γνωστό για συνεχείς ροές διασωθέντων και σορών από το Μάτι.
Δηλαδή 4,5 ώρες πριν τη σύσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι με την παρουσία του πρωθυπουργού, το Λιμενικό είχε ενημερώσει για σορούς που είχαν εντοπιστεί έξω από το λιμάνι της Ραφήνας και το Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι.

Στο σήμα αναφέρεται ότι τη συγκεκριμένη ώρα «πραγματοποιήθηκαν συνεχείς ροές διασωθέντων στο λιμένα Ραφήνας καθώς και ανευρεθέντων σορών ατόμων από την περιοχή έξωθεν λιμένα Ραφήνας και Ν.Ο. Μάτι Αττικής καθώς και της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης