Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη: Ας αναλάβει ένας από την κυβέρνηση κάποια ευθύνη – Ας πει ένας μια συγνώμη

Σπυράκη: Ας αναλάβει ένας από την κυβέρνηση κάποια ευθύνη – Ας πει ένας μια συγνώμη
Ποιους βάζει στο στόχαστρο η ΝΔ για την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική
Να αναλάβει έστω ένας υπουργός από την κυβέρνηση την ευθύνη για την εθνική τραγωδία που εκτυλίχθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Μάτι και στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας ζήτησε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
«Ας αναλάβει ένας από την κυβέρνηση κάποια ευθύνη.
Ας ζητήσει κάποιος μια συγνώμη» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Σπυράκη, η οποία υποστήριξε όσον αφορά την διαχείριση της πυρκαγιάς που έπληξε το Μάτι, το Νέο Βουτζά ότι είναι προφανής η ανικανότητα της κυβέρνησης.
Η εκπρόσωπος της ΝΔ έβαλε και κατά των υπουργών Τόσκα και Τζανακόπουλου για την χθεσινή συνέντευξη τύπου, υποστηρίζοντας ότι «αυτό που είδαμε ήταν μια απίστευτη επίδειξη θράσους».
Επιπλέον, ανέφερε ποιους βάζει η ΝΔ στο στόχαστρο για την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.
«Ευθύνη φέρει ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος φέρει την απόλυτη πολιτική ευθύνη και ο κ.Τόσκας, ο οποίος μάλιστα μας είπε ότι υπέβαλε και την παραίτηση του.
Ευθύνη φέρει ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, η Περιφερειάρχης Αττικής, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής.
Οι πολίτες πρέπει να έχουν απαντήσεις» είπε η κα.Σπυράκη, τονίζοντας ότι «η διαχείριση της κρίσης δεν είχε να κάνει με όλες τις χρόνιες παθογένειες που όλοι γνωρίζουμε»
«Θα ήταν πολύ κρίσιμο για τους κατοίκους της περιοχής να λάβουν ένα μήνυμα από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να ετοιμαστούν για να απομακρυνθούν και να εκκενώσουν την περιοχή» είπε η κα.Σπυράκη, η οποία διερωτήθηκε γιατί είπε ψέματα η κυβέρνηση κατά την ενημέρωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν όλοι ήξεραν ήδη από τις 20:00 το απόγευμα ότι υπήρχαν θύματα στο Μάτι.
«Το πρώτο και το βασικό στοιχείο σε αυτήν την υπόθεση είναι να απαντηθούν τα ερωτήματα και να αποδοθούν οι ευθύνες για τα λάθη που έγιναν» υποστήριξε η κα.Σπυράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης