Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Δεν θα κάνει άμεσα εκλογές ο Τσίπρας – Θα κρατήσει μέχρι τέλους την εξουσία

Θεοδωράκης: Δεν θα κάνει άμεσα εκλογές ο Τσίπρας – Θα κρατήσει μέχρι τέλους την εξουσία
Είμαστε με την κοινωνία, κοινή μας βάση είναι η αυτόνομη πορεία υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης
Την εκτίμηση πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να κρατήσει μέχρι τέλους την εξουσία.
«Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει όταν τελειώνει η τετραετία.
Το σημαντικό δεν είναι να μιλάμε συνέχεια για τις εκλογές.
Δεν πιστεύω ότι θα κάνει άμεσα εκλογές.
Θα προσπαθήσει να κρατήσει μέχρι τέλος την εξουσία» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πορεία του Ποταμιού μετά την αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής.
«Εμείς δεν είμαστε με κανέναν άλλον πέρα από την κοινωνία.
Μας χρεώνουν ότι την μια εβδομάδα είμαστε με τον έναν, την άλλη με τον άλλο, μέχρι να καταλάβουν ότι δεν είμαστε με κανέναν.
Εμείς είμαστε με την κοινωνία.
Η προσπάθειά μας είναι αυτή που ήταν πάντα, να δίνουμε χρήσιμες λύσεις στον λαό» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος αν και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο Ποτάμι, καθώς κάποιοι όντως, βλέπουν την διέξοδο κεντροδεξιά και κάποιο άλλοι κεντροαριστερά, επεσήμανε ότι «η κοινή μας βάση είναι η αυτόνομη πορεία».
«Η κοινή βάση των βουλευτών μας είναι η ύπαρξη ενός αυτόνομου Ποταμιού που θα προωθήσει λύσεις για συγκεκριμένα θέματα που άλλα κόμματα δεν μπορούν να λύσουν» είπε ο κ.Θεοδωράκης προσθέτοντας:
«Υπάρχουν 7 μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και πρέπει να λυθούν άμεσα.
Αυτά θα βάλουμε στο τραπέζι την επόμενη ημέρα των εκλογών, με βάση αυτά θα συζητήσουμε και αυτά θα καθορίσουν τη στάση μας απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης