Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη - Όσες κάλπες και αν στήσει οι πολίτες θα της δείξουν την πόρτα της εξόδου

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη - Όσες κάλπες και αν στήσει οι πολίτες θα της δείξουν την πόρτα της εξόδου
Τι ανέφερε η τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη
Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε την απλή αναλογική στην αυτοδιοίκηση όχι για να ενισχύσει την κουλτούρα των συνεργασιών, όπως λέει, αλλά γιατί «στην πραγματικότητα θέλει να επιβάλει την κουλτούρα του χάους», τονίζει η τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη, η οποία εκτιμά σε συνέντευξή της στην «Βραδυνή της Κυριακής» ότι θα στηθούν εθνικές κάλπες νωρίτερα από το Μάιο.
Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφορικά με την ταυτόχρονη διεξαγωγή αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών συμπεραίνει ότι «η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη και πιστεύει ότι με τέτοια τερτίπια θα προκαλέσει σύγχυση στους πολίτες».
«Ας μην έχει και σε αυτό αυταπάτες. Όσες κάλπες και αν στήσει, όποτε και αν τις στήσει, οι πολίτες θα της δείξουν την πόρτα της εξόδου», προσθέτει χαρακτηριστικά.
Η ίδια χαρακτηρίζει, «κωμικοτραγική» την εικόνα που παρουσίασε η χώρα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου από τη μία ο πρωθυπουργός υπερασπιζόταν την Συμφωνία, και από την άλλη ο υπουργός Άμυνας έλεγε ότι η Συμφωνία δεν θα περάσει από τη Βουλή.
Όπως ανέφερε η κ. Μπακογιάννη «πιστεύω ότι η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες, για να καλύψει αυτή τη φαρσοκωμωδία, και κυρίως την αναμενόμενη πρόσκληση του ΝΑΤΟ στην κυβέρνηση των Σκοπίων για να αρχίσει τις ενταξιακές συζητήσεις, επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο εθνικολαϊκισμού», συμπληρώνοντας «δεν αμφισβητώ τις προθέσεις τους για απελευθέρωση των 2 αξιωματικών μας, όμως στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή επέλεξαν για άλλη μια φορά τη λογική του διχασμού, για να καλύψουν την πρόσκληση του ΝΑΤΟ στα Σκόπια, και άρα την πλήρη απεμπόληση του κεκτημένου του Βουκουρεστίου».
Αναφορικά με την παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας του Erdogan και την επίθεση που δέχθηκε από την κυβέρνηση σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας με την στάση του απέδειξε για άλλη μια φορά την αιτία της παταγώδους αποτυχίας του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, που δεν είναι άλλη από τη βαθιά διχαστική του λογική».
Η ίδια υπογράμμισε ότι θεωρεί «μικρόψυχο το να αρνείται ο πρωθυπουργός την όποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει ένας Έλληνας πολιτικός σε ένα ζήτημα που απασχολεί ολόκληρη την Ελλάδα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης