Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Παραμύθι, η έξοδος από τα μνημόνια - Ο Τσίπρας είναι το κανίς της Ουάσιγκτον

Κωνσταντοπούλου: Παραμύθι, η έξοδος από τα μνημόνια - Ο Τσίπρας είναι το κανίς της Ουάσιγκτον
«Από τα μνημόνια δεν βγαίνουμε την 21η Αυγούστου, αντίθετα παραμένουμε και μάλιστα με εμβαθυμένο τρόπο σε μία συνθήκη όχι μόνο επιτροπείας αλλά υποδούλωσης»
«Παραμύθι» χαρακτηρίζει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τα περί εξόδου από το μνημόνιο.
«Το παραμύθι ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια δεν πείθει κανέναν και βέβαια όσα έγιναν εχθές στο Eurogroup δεν αποτελούν έκπληξη για κανέναν.
Από τα μνημόνια δεν βγαίνουμε, σήμερα 13 Ιουλίου είναι η επέτειος της μεγάλης προδοσίας της υπογραφής από τον κ. Τσίπρα της συμφωνίας, συνολική αποδοχή του χρέους και του τρίτου μνημονίου.
Από τα μνημόνια δεν βγαίνουμε την 21η Αυγούστου, αντίθετα παραμένουμε και μάλιστα με εμβαθυμένο τρόπο σε μία συνθήκη όχι μόνο επιτροπείας αλλά υποδούλωσης» δήλωσε στο Real FM 97,8.
Παράλληλα, η κ. Κωνσταντοπούλου σχολίασε ότι ο κ. Τσίπρας έχει αποδεχθεί τον ρόλο του κανίς στην Ουάσιγκτον.
Η άλλοτε σύντροφος του πρωθυπουργού είπε μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας έχει αποδεχθεί το ρόλο του... κανίς της Ουάσιγκτον.
«Ο κ. Τσίπρας με πολύ επικίνδυνο τρόπο έχει αποδεχθεί να είναι το κανίς της Ουάσινγκτον, να εκτελεί τις εντολές των ΗΠΑ και της Γερμανίας και βάζει την χώρα σε περιπέτειες και στις διεθνείς της σχέσεις.
Είδαμε τα επίχειρα χθες με όλη αυτή την εμπλοκή με την απέλαση Ρώσων διπλωματών χωρίς εξηγήσεις και χωρίς οι πολίτες να λαμβάνουν πληροφορίες και στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται χωρίς κατηγορητήριο από μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, την Τουρκία» τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης