Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Κοντονή στην υπόθεση Μπαρμπαρούση - Δεν αποκλείεται η σύλληψη του βουλευτή

Παρέμβαση Κοντονή στην υπόθεση Μπαρμπαρούση - Δεν αποκλείεται η σύλληψη του βουλευτή
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε από το βήμα της Βουλής την επέμβαση του στρατού για τη σύλληψη του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου και του Προκόπη Παυλόπουλου
Την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, προκάλεσε η ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, στη Βουλή, όπου ζήτησε την επέμβαση του στρατού και τη σύλληψη των Τσίπρα, Καμμένου και Παυλόπουλου.
Ειδικότερα, ο κ. Κοντονής, βάσει του άρθρου 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, τα πρακτικά της σημερινής (15/6/2018) ομιλίας στη Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, με την εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 ο κ. Κοντονής δήλωσε πως στο κάλεσμα που απηύθυνε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προς την στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων των οποίων τον χαρακτηρισμό θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχουν και κακουργηματικά αδικήματα.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επεσήμανε ότι σε περίπτωση κακουργήματος προβλέπεται ακόμη και σύλληψη βουλευτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης