Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Όποιος δεν ακολουθήσει το Όχι της Γεννηματά στη συμφωνία για το Σκοπιανό να πάρει το δρόμο του

Κωνσταντινόπουλος: Όποιος δεν ακολουθήσει το Όχι της Γεννηματά στη συμφωνία για το Σκοπιανό να πάρει το δρόμο του
Με το Όχι η Γεννηματά εξέφρασε το 100% της βάσης υποστήριξε ο κ.Κωνσταντινόπουλος
Να πάρει το δρόμο του όποιος δεν ακολουθήσει το Όχι που διατύπωσε η Φώφη Γεννηματά για τη συμφωνία για το Σκοπιανό υποστήριξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος πρόσφατα είχε ανταλλάξει πυρά με τον βουλευτή του Ποταμιού, Σπ. Δανέλλη σχετικά με τη στάση που θα έπρεπε να τηρήσει το Κίνημα Αλλαγής όσον αφορά το Σκοπιανό.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι όποιος δεν ακολουθήσει τη γραμμή όπως διατυπώθηκε από τη Φώφη Γεννηματά, να αναλάβει τις ευθύνες και να πάρει το δικό του δρόμο».
«Η Φώφη Γεννηματά με τη θέση της εξέφρασε το 100% της βάσης.
Αν κάποιος έχει αντίρρηση ας κάνουμε εσωτερικό δημοψήφισμα στις 24 Ιουνίου όταν εκλέγουμε τοπικές οργανώσεις.
Να ξέρετε ότι σε μια τέτοια περίπτωση και οι πέντε του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής που διαφωνούν δεν θα πάρουν ούτε 15% υπέρ της συμφωνίας.
Αν δεν έπαιρνε αυτή την απόφαση η κα.Γεννηματά θα είχαμε προβλήματα βάσης» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, επιβεβαιώνοντας το ιδιαίτερα φορτισμένο και αρνητικό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, κυρίως λόγω της διαφοροποίησης του Στ. Θεοδωράκη και του Ποταμιού που τάσσονται υπέρ της συμφωνίας για το Σκοπιανό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης