Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη: Τσίπρας – Καμμένος πολύ σύντομα θα είναι παρελθόν για την χώρα

Σπυράκη: Τσίπρας – Καμμένος πολύ σύντομα θα είναι παρελθόν για την χώρα
Βαδίζουν μαζί χέρι – χέρι έως το τέλος το δρόμο της πολιτικής εξαχρείωσης είπε η κα.Σπυράκη
Την εκτίμηση ότι πολύ σύντομα οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα είναι παρελθόν για την χώρα διατύπωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
Η κα.Σπυράκη επιτέθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δ. Τζανακόπουλο για την κάλυψη που παρείχε στον υπ. Εθνικής Άμυνας σχετικά με τις απαντήσεις που έδωσε στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης αναφορικά με το πρόσφατο ταξίδι του στο Μονακό.
«Η πλήρης κάλυψη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στις χυδαιότητες που εκτοξεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απλώς επιβεβαιώνει ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος βαδίζουν μαζί, χέρι-χέρι, ως το τέλος, τον δρόμο της πολιτικής εξαχρείωσης.
Δεν θα τους ακολουθήσουμε.
Εξάλλου πολύ σύντομα θα είναι παρελθόν για την χώρα» υποστήριξε η κα.Σπυράκη.
Σημειώνεται πως ο κ.Τζανακόπουλος στήριξε τον κ.Καμμένο για την απάντηση που είχε δώσει στη ΝΔ, αναφέροντας πως είναι δικαιολογημένη η οργή του υπ. Εθνικής Άμυνας.
«Είναι δίκαιη η οργή του.
Ο τρόπος που τοποθετείται είναι γνωστός.
Του έχει ασκηθεί κατά την γνώμη μια άδικη κριτική και απαντά με τον τρόπο που εκείνος θεωρεί ότι μπορεί να εκφράσει και την οργή και την αγανάκτησή του.
Ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κατέβει από το σαλόνι στο αλώνι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τζανακόπουλος.
Υπενθυμίζεται πως βουλευτές της ΝΔ είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στο Μονακό, ζητώντας «άμεσα εξηγήσεις από τον υπουργό Άμυνας για την προκλητική του συμπεριφορά».
«Ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Ανδριανούπολης και το Σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1» είχαν αναφέρει οι βουλευτές της ΝΔ.
Και η αντίδραση του κ.Καμμένου ήταν άμεση.
«Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους:
Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ. μοντέλων για να καλύπτουν εραστές.
Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών.
Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3.000 ευρώ» είχε αναφέρει ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης