Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Σε vertigo η ΝΔ διότι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα και πετυχαίνει η κυβέρνηση

tags :
Ρήγας: Σε vertigo η ΝΔ διότι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα και πετυχαίνει η κυβέρνηση
Αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις για συμφωνία το erga omnes και οι αλλαγές στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ είπε ο κ.Ρήγας
Την θέση ότι η ΝΔ έχει πάθει vertigo διότι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα και πετυχαίνει η κυβέρνηση διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό, ο κ.Ρήγας είπε ότι είναι σημαντικό να υπάρξει λύση και συμφωνία τόσο για την καλή γειτονία όσο και για την οικονομία της ευρύτερης περιοχής.
«Η καθιέρωση ενός ονόματος erga omnes και η υλοποίηση αλλαγών στο Σύνταγμα της πΓΔΜ αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις για την επίτευξη συμφωνίας.
Η στάση της κυβέρνησης δεν παρεκκλίνει στο ελάχιστο από την εθνική γραμμή του Κώστα Καραμανλή» είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος την αντιπαράθεσε με εκείνη της ΝΔ που -όπως είπε- ως «ουρά της ακροδεξιάς αντίληψης όχι μόνο δεν διευκολύνει την επίτευξη συμφωνίας, αλλά και πυροδοτεί επιθέσεις σαν εκείνη εναντίον του κ. Μπουτάρη».
Τέλος, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εδραίωση της θετικής πορείας της χώρας.
«Τα οικονομικά πάνε πολύ καλά και είναι δεδομένο ότι θα πιαστούν οι στόχοι» είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος επανέλαβε πως - όπως και πέρυσι - το όποιο πλεόνασμα επιτευχθεί, θα διανεμηθεί στον κόσμο, ενώ έκανε λόγο για αύξηση του κατώτατου μισθού την αμέσως επόμενη περίοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης