Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Παραμυθάκι ότι δεν έχει γίνει τίποτα για την αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα

tags :
Τόσκας: Παραμυθάκι ότι δεν έχει γίνει τίποτα για την αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα
Τεράστιες οι επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας υποστήριξε ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πoλίτη
Παραμυθάκι χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας τις κατηγορίες ότι δεν έχει γίνει τίποτα από την ελληνική αστυνομία για την αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Τόσκας υποστήριξε ότι ο Ρουβίκωνας είναι «ένα ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει», τονίζοντας ότι είναι «ένα μικρό ποσοστό του προβλήματος της παραβατικότητας στην χώρας.
«Οι περισσότερες αρνητικές επιπτώσεις από τη δράση του Ρουβικώνα και των μικρών αναρχικών ομάδων είναι σε βάρος της κυβέρνησης.
Πρέπει να δούμε ποιοι ωφελούνται πρόσθεσε, και αυτοί δεν είμαστε εμείς» είπε ο κ.Τόσκας, ο οποίος έκανε λόγο για ακτιβιστική δράση αλλά και για παράνομες πράξεις, για τις οποίες, όπως είπε, έχουν υπάρξει αρκετές συλλήψεις.
Συγκεκριμένα, είπε ότι έχουν συλληφθεί 67 άτομα στη διάρκεια των δυο ετών και η αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί για να αντιμετωπίσει τη δράση τους.
Ο κ.Τόσκας έκανε λόγο για μεγάλες επιτυχίες της αστυνομίας, όπως η αποκάλυψη του εργοστασίου με λαθραία τσιγάρα, η εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών καθώς και σπείρες διαρρηκτών.
«Αντί να προβάλλονται τέτοια θέματα, τελικά προβάλλονται ζητήματα με αρνητικό πρόσημο, όπως ο Ρουβίκωνας» είπε ο υπουργός.
Μιλώντας για την εγκληματικότητα, τόνισε ότι οι αριθμοί δείχνουν ότι υπάρχει μείωση την τελευταία τριετία, υποστήριξε ότι έχουν αφαιρεθεί 800 αστυνομικοί από την φύλαξη προσώπων και υπογράμμισε ότι «έχουν φαγωθεί» οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, επειδή, όπως είπε, κάνουν περιπολία 45 και 50 ετών.
Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης και την κόντρα που ξέσπασε με αφορμή το γεγονός αυτό μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, ο κ. Τόσκας κατηγόρησε την ΝΔ ότι έχει στρώσει το χαλί σε ακροδεξιές παρέες.
«Η ΝΔ έχει κάνει μεγάλα λάθη και στην προηγούμενη κυβέρνηση με την υιοθέτηση ακραίων πολιτικών», είπε ο κ.Τόσκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης