Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προεκλογική περίοδο – Θέλω να κερδίσουμε γιατί οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν πάλι

Μητσοτάκης: Έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προεκλογική περίοδο – Θέλω να κερδίσουμε γιατί οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν πάλι
Σε εκδήλωση της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο Κ. Μητσοτάκης
«Έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προεκλογική περίοδο», τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, ευχόμενος οι εκλογές να γίνουν μια ώρα αρχύτερα καθώς «κάθε μέρα που μένει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ζημιά στον τόπο».
Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης, παρευρέθη σήμερα, Σάββατο 5 Μαΐου, σε εκδήλωση της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.
Σε παρέμβαση που έκανε, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η ΝΔ «σήμερα είναι το μόνο βαθιά, πλατιά, λαϊκό, μαζικό Κόμμα που υπάρχει στη χώρα.
Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που και μέσα από τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, που θα γίνουν την επόμενη Κυριακή, καταφέραμε και κινητοποιήσαμε ένα πάρα πολύ μεγάλο αριθμό Νεοδημοκρατών για να συμμετέχουν σε αυτήν τη διαδικασία».
Υπογράμμισε δε, πως «έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προεκλογική περίοδο. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, διότι δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές.
 Εύχομαι να γίνουν μια ώρα αρχύτερα.
Το έχουμε πει πολλές φορές ότι κάθε μέρα που μένει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ζημιά στον τόπο.
Ότι ο κ. Τσίπρας έχει κουραστεί και έχει κουράσει ο ίδιος, διότι έχει τελειώσει πια ουσιαστικά πολιτικά και ότι έχει κάνει ήδη αρκετή ζημιά στη χώρα για να μένει και άλλο.
Όμως, μην έχει καμία αμφιβολία ότι η προεκλογική περίοδος που έχουμε μπροστά μας θα είναι μια περίοδος σκληρή και δύσκολη.
 Και θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε όλη μας τη δύναμη για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, που δεν είναι άλλο από μια όχι απλά κομματική, αλλά μια πολιτική και ιδεολογική επικράτηση».
Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θέλουμε απλά να κερδίσουμε, επειδή ο κόσμος έχει κουραστεί και προδοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό το θεωρώ δεδομένο.
Θέλω να κερδίσουμε γιατί οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν και πάλι».
«Και σε ένα περιβάλλον γενικευμένης καχυποψίας, αυτό δεν είναι απλή υπόθεση.
Αυτό περνάει από όλους σας.
Περνάει από τα στελέχη που δίνουν το δικό τους αγώνα είτε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είτε στο διαδίκτυο είτε και στην προσωπική σας επαφή στις τοπικές κοινωνίες, στις κομματικές οργανώσεις, στα καφενεία, στους χώρους δουλειάς, στις συνδικαλιστικές οργανώσεις», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης