Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς: Ξεχάστε τους, τελείωσαν αυτοί

Λεβέντης για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς: Ξεχάστε τους, τελείωσαν αυτοί
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση στήνει εκλογικό αιφνιδιασμό
Την υποψία ότι η κυβέρνηση «στήνει εκλογικό αιφνιδιασμό πριν έρθουν τα δυσάρεστα, η μείωση σε συντάξεις και αφορολόγητο» εξέφρασε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Αlpha 9,89.
Ο ίδιος εκτίμησε ότι «το πιθανότερο είναι οι εκλογές να γίνουν αμέσως μετά τον Αύγουστο, χωρίς όμως να αποκλείσει και το πριν, λόγω Σκοπιανού».
Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε στους κυρίους Τσίπρα και Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «σκέφτονται τα μαγαζάκια τους» και πρότεινε, εκ νέου οικουμενική κυβέρνηση αποτελούμενη από τεχνοκράτες με εντολή τις μεταρρυθμίσεις και την παραμονή στο ευρώ.
Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, δεν απέκλεισε «άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο ονοματολογικό της FYROM», ενώ εξέφρασε φόβους «για θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους» και ανησυχία για «τις αμυντικές μας δυνατότητες» λέγοντας «πως πρέπει να αγοράσουμε νέα μαχητικά αεροπλάνα και φρεγάτες».
Μιλώντας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε: «Ξεχάστε αυτούς τους δύο, τελείωσαν αυτοί.
Πρέπει να τιμωρηθούν ο Αρχηγός ΓΕΣ κι όλοι οι επικεφαλής του Έβρου».
Τέλος, για τις αποχωρήσεις βουλευτών από την Ένωση Κεντρώων ο πρόεδρος του κόμματος απάντησε: «Το κόμμα το δικό μας έβαλε 9 παιδιά καινούργια στη Βουλή και οι άλλοι, των άλλων κομμάτων, είναι αλεπούδες.
Είναι άνθρωποι που επιδίωξαν κάποιους από αυτούς να τους διαφθείρουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης