Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος (ΝΔ): Ο Τσίπρας θα έπρεπε να δεχθεί την πρόκληση και να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο

Θεοδωρικάκος (ΝΔ): Ο Τσίπρας θα έπρεπε να δεχθεί την πρόκληση και να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο
«H ΝΔ είναι σε απόλυτη ετοιμότητα», σύμφωνα με τον Τ. Θεοδωρικάκο
«O κ. Τσίπρας θα έπρεπε να δεχθεί την πρόκληση και να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο που έρχεται.
Αλλά είναι φανερό ότι φοβάται πάρα πολύ τη λαϊκή ψήφο», τονίζει ο  συντονιστής στρατηγικής και επικοινωνίας της ΝΔ, Τ. Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά".
Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι «ο κ. Τσίπρας φοβάται τις εκλογές», αλλά και πως «ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ φαντασιώνονται ότι μπορούν να εξαντλήσουν την τετραετία, και μάλιστα να κάνουν τις εθνικές εκλογές την ίδια ημέρα με τις αυτοδιοικητικές.
 Αυτό δεν μπορεί να γίνει.
Θα έχουν προηγηθεί οι ευρωεκλογές στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα εισπράξει όλη τη λαϊκή οργή».
Προσθέτει πως «με βάση τον σχεδιασμό και την κλιμάκωση της κυβερνητικής προπαγάνδας ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να δεχθεί την πρόκληση και να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο που έρχεται.
Αλλά είναι φανερό ότι φοβάται πάρα πολύ τη λαϊκή ψήφο.
Δεν υποτιμώ την ικανότητά του σε τακτικούς ελιγμούς, αλλά η ελληνική κοινωνία έχει βγάλει τα συμπεράσματά της».
Σημειώνει δε, πως το μόνο που μπορεί να πιστωθεί ο σημερινός πρωθυπουργός είναι τα αχρείαστα 3ο μνημόνιο και το άτυπο 4ο, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και τη "γενιά των 360 ευρώ", συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας είναι ταυτισμένος με τις βαρύτατες θυσίες που υφίστανται διαρκώς οι πολίτες, με την τεράστια υπερφορολόγηση, με τα ψέματα και τις ιδεοληψίες του που βασανίζουν τον ελληνικό λαό».  
Ακόμη, ο κ. Θεοδωρικάκος δηλώνει αισιόδοξος για τη νίκη της ΝΔ και τονίζει ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία θα σημάνει μια θεαματική αντιστροφή του ψυχολογικού κλίματος που θα καθορίσει την ανοδική πορεία της οικονομίας.
Ο ίδιος, απαντώντας σε εκείνους που επικρίνουν τη ΝΔ ότι έχει επαναπαυθεί από τις δημοσκοπήσεις και θεωρεί σίγουρη τη νίκη της στις εκλογές, αναφέρει «κανένας εφησυχασμός και καμία επανάπαυση», «η ΝΔ είναι σε απόλυτη ετοιμότητα», προσθέτοντας ότι «οι εκλογές τελειώνουν όταν κλείσουν οι κάλπες και γίνει η καταμέτρηση».
Επιπλέον, θεωρεί ότι για να μετατρέψει η ΝΔ «το συντριπτικό αρνητικό ρεύμα απέναντι στον κ. Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ σε θετική ψήφο υπέρ των αναγκαίων αλλαγών που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ελληνική κοινωνία», επιβεβλημένο να επιμείνει η ΝΔ στις κινήσεις: διαχείριση εθνικών θεμάτων με σοβαρότητα και πατριωτισμό, λιγότεροι φόροι, δουλειές για όλους με στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, αλληλεγγύη στους πιο αδύναμους, καλύτερο κράτος, ασφάλεια παντού, ανασυγκρότηση του δημοσίου τομέα υγείας, παιδεία για τους πολλούς με μεγαλύτερο βαθμό αξιοκρατίας και αξιολόγησης.
Μάλιστα, ο ίδιος, χαρακτηρίζει «υπεύθυνη και πατριωτική» τη στάση του κ. Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα, απέναντι «στο φιάσκο που είδαμε με τις γαλλικές φρεγάτες».
Για το Σκοπιανό ο κ. Θεωδωρικάκος επιμένει στο τρίπτυχο αλλαγή Συντάγματος, αποκήρυξη αλυτρωτισμού, ονομασία erga omnes.
Τέλος, κληθείς να απαντήσει εάν προβληματίζει τη ΝΔ το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος στα δεξιά της,  ο κ. Θεοδωρικάκος υπογραμμίζει ότι «η ΝΔ είναι πατριωτική επιλογή. Είναι η νικηφόρα επιλογή. Και τελικά επιλογή σωτηρίας και αναγέννησης για την Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης