Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουμε τη διάταξη που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς

Δ. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουμε τη διάταξη που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς
Αναταράξεις και στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνει πίσω το Μέγαρο Μαξίμου
Την θέση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταψηφίσουν τη διάταξη που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Καμμένος είπε ότι «οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουμε την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια γιατί σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει μια επιστημονική έρευνα ότι τα παιδιά αυτά θα έχουν μια φυσιολογική ζωή και δεν θα υποστούν bullying».
«Επειδή αυτή είναι μια νέα διαδικασία, δεν υπάρχει η απαιτούμενη βιβλιογραφία.
Το bullying που θα δεχθούν τα παιδιά αυτά, το κράτος δεν μπορεί να το προστατέψει.
Σκεφτείτε σε ένα σχολείο τι θα τους λένε για δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες» υποστήριξε ο κ.Καμμένος τη στιγμή που αναταράξεις λόγω ενστάσεων καταγράφονται και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως και παρά τις αντιδράσεις – 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή τους ζητούσαν την απόσυρση της διάταξης – το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύει πως σε ζητήματα κοινωνίας ευαισθησίας, από τα οποία κρίνεται η προοδευτική ταυτότητα της κυβέρνησης, δεν χωρούν εκπτώσεις.
Δεν αποκλείεται μάλιστα στο εν λόγω θέμα να υπάρξει και παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δεδομένου ότι η εν λόγω διάταξη βρισκόταν στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος αλλά και στις ιδρυτικές αρχές του κόμματος.
Σημειώνεται πως το νομοσχέδιο για την αναδοχή και την υιοθεσία εισάγεται σήμερα το μεσημέρι προς συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης