Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Παγιωμένη η πρωτιά της ΝΔ όποτε και αν γίνουν οι εθνικές εκλογές

Καραγκούνης: Παγιωμένη η πρωτιά της ΝΔ όποτε και αν γίνουν οι εθνικές εκλογές
Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει να δώσει κάτι άλλο υποστήριξε ο κ.Καραγκούνης
Την θέση ότι η πρωτιά της ΝΔ είναι παγιωμένη όποτε και αν γίνουν οι εθνικές εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης αναφερόμενος στη σημερινή δημοσκόπηση της Alco που δείχνει προβάδισμα 4,7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κόσμος έχει καταλάβει πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει να δώσει κάτι άλλο.
Όποτε και αν γίνουν εκλογές η ΝΔ θα είναι πρώτη, ίσως και αυτοδύναμη» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανευθυνότητα όσον αφορά τα εθνικά θέματα.
Ο κ.Καραγκούνης κάλεσε τους πολίτες να δουν τι έγινε τα τελευταία τρία χρόνια σε Σκοπιανό, Αλβανικό και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, υπογραμμίζοντας πως»"αν μια κυβέρνηση δεν μπορεί να τα καταφέρει, να φύγει».
Όσον αφορά την πορεία της οικονομίας, ο κ.Καραγκούνης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση κατάφερε να συνεχιστεί το μνημόνιο με μια καινοτομία, δηλαδή να υπάρχουν μέτρα χωρίς να έρχονται λεφτά, ενώ για την υπόθεση της Novartis κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλησε παρά την ύπαρξη του σκανδάλου να στήσει ένα επικοινωνιακό σόου.
«Η υπόθεση γυρίζει στην δικαιοσύνη.
Η κυβέρνηση έριξε στην αρένα 10 πολιτικά πρόσωπα για επικοινωνιακούς λόγους, δεν ήθελε την αναζήτηση ευθυνών γι' αυτό και δεν κάλεσε τους μάρτυρες» είπε ο κ.Καραγκούνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης