Πολιτική

Βρούτσης: Ναι σε συνεργασία της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής

Βρούτσης: Ναι σε συνεργασία της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής
Ακόμα και με αυτοδυναμία θα αναζητήσουμε συμμαχίες υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Ναι στη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής λέει ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης, επισημαίνοντας πως η συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ είχε θετικά δημοσιονομικά αποτελέσματα.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Βρούτσης και αναφερόμενος στα σενάρια που κυκλοφορούν που φέρουν στελέχη της ΝΔ να θέλουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο κόμμα ή να στηρίζουν υποψηφιότητα του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, είπε ότι δεν στέκεται σε πρόσωπα, αλλά σε πολιτικές.
«Η ΝΔ ακόμη και με αυτοδυναμία θα αναζητήσει συμμαχίες» τόνισε ο κ.Βρούτσης, ο οποίος σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ, έκανε λόγο για επιβεβαίωση της κριτικής της ΝΔ για το νόμο Κατρούγκαλου.
«Ο νόμος Κατρούγκαλου μετέτρεψε το ασφαλιστικό σε φορολογικό και καταστρέφει το παραγωγικό κομμάτι της χώρας, καθώς εκτός από τους γιατρούς και τους δικηγόρους περιλαμβάνει τους αγρότες, και τους μικρομεσαίους.
Δεν μπορούν να σηκώσουν τα βάρη και ως εκ τούτου είτε θα οδηγηθούν σε εισφοροδιαφυγή είτε θα κλείσουν» είπε ο κ.Βρούτσης.
Όσον αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την ανησυχία και τον φόβο του για ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, τονίζοντας ότι «αυτό που ζούμε με την τουρκική προκλητικότητα είναι η πάγια πολιτική της Τουρκίας, η οποία εκφράζεται με τον Ερντογάν κάτι που δεν γινόταν στο παρελθόν».
«Η Τουρκία θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά εάν θα κάνει το επόμενο βήμα» υποστήριξε ο κ.Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης