Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Είθε η Ανάσταση του Θεανθρώπου, να φέρει ελευθερία και στο Έθνος μας

Μιχαλολιάκος: Είθε η Ανάσταση του Θεανθρώπου, να φέρει ελευθερία και στο Έθνος μας
Το Αναστάσιμο μήνυμα του Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Ευχόμεθα ολοψύχως την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και σε αυτούς που κυβερνούν την πατρίδα μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους», αναφέρει στο Αναστάσιμο μήνυμά του ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Μιχαλολιάκος.
Ο ίδιος εύχεται «η Ανάσταση του Θεανθρώπου, να φέρει ελευθερία και στο Έθνος μας, το οποίο είναι υπόδουλο στην ξενοκρατία και στους ενταύθα υποτακτικούς της».
Ειδικότερα, το μήνυμα για την Ανάσταση του κ. Μιχαλολιάκου έχει ως εξής:
«Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών εύχεται σε όλους τους Έλληνες, σε Ελλάδα, Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, στην Ομογένεια και στις σκλαβωμένες πατρίδες του Έθνους, καλή Ανάσταση.
Ευχόμεθα ολοψύχως την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και σε αυτούς που κυβερνούν την πατρίδα μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στα δύο ελληνόπουλα που έστειλαν να φυλούν τα σύνορα.
Έχουν καθήκον η διακυβέρνησή τους να έχει χαρακτήρα εθνικό και όχι εθνομηδενιστικό, που σημαίνει καμία υποχώρηση απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα, καμία υποχώρηση στο μέγα εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας, κανένας συμβιβασμός και καμία παραχώρηση του όρου Μακεδονία στα Σκόπια, αυτό θα αποτελούσε εθνική μειοδοσία την οποία δεν θα συγχωρέσει ποτέ η Ελληνική Ιστορία.
Είθε η Ανάσταση του Θεανθρώπου, να φέρει ελευθερία και στο Έθνος μας, το οποίο είναι υπόδουλο στην ξενοκρατία και στους ενταύθα υποτακτικούς της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης