Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Περισσότεροι αστυνομικοί στους δρόμους – Θα ενισχυθούν οι πεζές περιπολίες

tags :
Τόσκας: Περισσότεροι αστυνομικοί στους δρόμους – Θα ενισχυθούν οι πεζές περιπολίες
Τυχαία γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αναφέρει ο κ.Τόσκας
Την πρόθεση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ενισχύσει τις πεζές περιπολίες σε μια προσπάθεια να αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα στην αστυνόμευση και στην ασφάλεια των πολιτών διατυπώνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας.
Σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ.Τόσκας προαναγγέλλει ότι θα διατεθούν περισσότεροι αστυνομικοί στο δρόμο για πεζές περιπολίες.
«Θα κατεβάσουμε όλο και περισσότερο κόσμο στον δρόμο», λέει  ο κ.Τόσκας, τονίζοντας ότι θα αφαιρεθούν αστυνομικοί από την προστασία ανθρώπων που δεν τη χρειάζονται.
Επιπλέον, ο κ.Τόσκας υπεραμύνεται της απόφασης κατάργησης της ομάδας «Δέλτα», σημειώνοντας ότι λειτουργούσε χωρίς σχέδιο και χωρίς διοικητές, ενώ πετάει το γάντι της συνεργασίας στον δήμαρχο Αθηναίων για το θέμα των Εξαρχείων.
«Οι καταστάσεις σε προβληματικές περιοχές σε όλο τον κόσμο βελτιώθηκαν σταδιακά με κοινωνικές και πολιτιστικές παρεμβάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι αποκλειστικά από την αστυνομία.
Είναι άδικο να προσπαθεί κάποιος να τις δικές του παραλείψεις και τα προβλήματα να τα φορτώνει σε ένα υπουργό για να καλύψει τις δικές του αδράνειες» είπε ο κ.Τόσκας.
Σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο κ.Τόσκας υποστηρίζει ότι όταν υπάρχει ένταση, μπορεί τυχαία γεγονότα να δημιουργήσουν προβλήματα..
«Για εμάς είναι κεντρικό ζήτημα η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και για αυτό θα πρέπει να λυθεί όσο το δυνατόν συντομότερα» τόνισε ο κ. Τόσκας, ο οποίος ερωτηθείς για το θέμα των Σκοπίων και τις αντιδράσεις των ΑΝΕΛ αναφέρει ότι εάν η πλευρά της ΠΓΔΜ δεχθεί τις ελληνικές θέσεις, αυτές θα περάσουν στο εσωτερικό, και χωρίς κυβερνητικές αναταράξεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης