Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου: Ο Erdogan χρησιμοποιεί τη στρατηγική των πολιτικών ομήρων για πολιτικά ανταλλάγματα

Κούλογλου: Ο Erdogan χρησιμοποιεί τη στρατηγική των πολιτικών ομήρων για πολιτικά ανταλλάγματα
Αδιαφορεί για τη Δικαιοσύνη ο πρόεδρος της Τουρκίας υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan αδιαφορεί πλήρως για τη Δικαιοσύνη και ότι χρησιμοποιεί τη στρατηγική των πολιτικών ομήρων για να αποκομίσει πολιτικά ανταλλάγματα διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου.
«Το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών δεν θα λήξει ούτε ίσως μέσα σε διάστημα δυο μηνών, διότι ο Erdogan χρησιμοποιεί την στρατηγική των πολιτικών ομήρων και διαπραγματεύεται την ομηρία για να αποκομίσει πολιτικά ανταλλάγματα αδιαφορώντας πλήρως για την δικαιοσύνη» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Κούλογλου.
«Στην Ελλάδα θα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, θα επιστρέψουν ασφαλώς οι Έλληνες στρατιωτικοί, αλλά θα κρατήσει κάποιο διάστημα η διαδικασία.
Μπορεί βέβαια και να γίνει και κάποιο θαύμα και ο Erdogan να αλλάξει πολιτική, με μια αλλαγή πλεύσης και ένα επικοινωνιακό σόου.
Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι εργαλείο στα χέρια του Erdogan, έτσι τους χρησιμοποιεί» υπογράμμισε ο κ.Κούλογλου.
Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο κ.Κούλογλου τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσει η επίλυση του ζητήματος, διότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Βρυξέλλες για την σταθεροποίηση των δυτικών Βαλκανίων, για την αποτροπή της αύξησης της επιρροής της Τουρκίας στα δυτικά Βαλκάνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης