Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Θα μπορούσε να προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ο Erdogan

Γεωργιάδης: Θα μπορούσε να προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ο Erdogan
Έχει μπροστά του εκλογές και έχουν ατονίσει οι σχέσεις της Τουρκίας με την ΕΕ είπε ο αντιπρόεδρο της ΝΔ
Την θέση ότι ο Rejep Tayip Erdogan θα μπορούσε να προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας μπορεί να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, καθώς «έχει μπροστά του εκλογές και οι σχέσεις του με την ΕΕ έχουν ατονίσει».
Μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «η επάνδρωση των μονάδων είναι ελλιπής», τάχθηκε υπέρ των εξοπλισμών και τόνισε ότι πρέπει να διατηρείται το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων.
Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ.Γεωργιάδης εκτίμησε ότι δεν θα έρθει πρόταση στη Βουλή γιατί οι γείτονες δεν πρόκειται να αλλάξουν το Σύνταγμα τους, ενώ όσον αφορά την προσωπική του θέση, είπε ότι «δεν επιθυμεί να υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην ονομασία της ΠΓΔΜ».
Για την υπόθεση Novartis, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι έστησαν τη σκευωρία για μερικές ψήφους και ότι βάζει το χέρι του στη φωτιά για όλους τους συνεργάτες του.
«Η ΝΔ θα αναζητήσει τους σκευωρούς ως κυβέρνηση.
Θα ανοίξουμε το τηλέφωνο του Παπαγγελόπουλου να δούμε πόσες φορές μίλησε με την Τουλουπάκη.
Θα βγάλουμε τις κουκούλες, θα κάνουμε όσες προανακριτικές χρειαστεί να κάνουμε» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη δημιουργίας μετώπου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ο Τσίπρας βλάπτει την Ελλάδα».
Μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον Ευάγγελο Βενιζέλο, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν μπορεί να πάει στη ΝΔ γιατί ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αυτό θα ήταν προσβλητικό για το ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης