Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δεν υπάρχει σενάριο ρήξης με τον ΣΥΡΙΖΑ - Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κυβέρνηση

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δεν υπάρχει σενάριο ρήξης με τον ΣΥΡΙΖΑ - Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κυβέρνηση
Υγιές να υπάρχει πολυφωνία σε ένα κόμμα
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν να εκφράζουν τις διαφωνίες τους σε ορισμένα θέματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκονται σε κόντρα με τον κυβερνητικό τους εταίρο, αποφάσισε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος η οποία συνεδρίασε σήμερα 20/3 κεκλεισμένων των θυρών.
Όπως αναφέρουν ορισμένες επιλεκτικές «διαρροές» βασική θέση είναι πως δεν τίθεται θέμα και δεν υπάρχει στο τραπέζι κάποιο σενάριο ρήξης με την κυβέρνηση. Άλλωστε και χθες, ο πρόεδρος του κόμματος είχε καταστήσει σαφές ότι θα
Σε ότι αφορά στο Σκοπιανό, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», εμμένουν στη διαφωνία τους με την όποια χρήση του όρου «Μακεδονία», όμως όπως φαίνεται αυτή δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να μετουσιωθεί σε μείζον κυβερνητικό πρόβλημα.
Αναφορικά με τις φωνές που ακούγονται κατά καιρούς από βουλευτές του κόμματος και οι οποίες είναι έντονα επικριτικές προς την κυβέρνηση και σε πρακτικές που αυτή ακολουθεί σε πολλά θέματα, τονίζεται πως είναι υγιές να υπάρχουν ζητήματα πολυφωνίας μεταξύ των βουλευτών, όμως όταν υπάρχει συνεννόηση στην κορυφή τότε μπορούν να «τραβηχτούν και κάποια αυτιά για να επανέλθει η ισορροπία».
Σημειώνεται ότι η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ συνεδρίασε πριν από τη συνάντηση του Π. Καμμένου με τον Αλ. Τσίπρα, η οποία ξεκίνησε γύρω στις 17.00 μμ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης