Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Το Κίνημα Αλλαγής θα καθορίσει τις συνεργασίες του μετά τις εκλογές και με βάση την ανάπτυξη

Λοβέρδος: Το Κίνημα Αλλαγής θα καθορίσει τις συνεργασίες του μετά τις εκλογές και με βάση την ανάπτυξη
«Τον προγραμματισμό αυτής της ανάπτυξης τον κοινό προγραμματισμό, όχι τον προγραμματισμό του καθενός μας, τον χρωστάμε στον ελληνικό λαό» σημείωσε ο πρώην υπουργός μιλώντας στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής
Υπεραμύνθηκε του έργου των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής δηλώνοντας μάλιστα υπερήφανος για αυτό. 
Για τις μετεκλογικές συνεργασίες τόνισε ότι με βάση τον προγραμματισμό της ανάπτυξης «θα καθορίσουμε τις συνεργασίες μας μετά τις εκλογές. Κι όποιος δεν έχει σαφή αντίληψη και προοπτική για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα μετά τις εκλογές, θα καταλήξει μοιραία κομπάρσος και έρμαιο ή της μιας ή της άλλης πλευράς».
Αναφερόμενος στην έξοδο από την κρίση είπε ότι αυτό που απαιτείται είναι ανάπτυξη.
«Τον προγραμματισμό αυτής της ανάπτυξης τον κοινό προγραμματισμό, όχι τον προγραμματισμό του καθενός μας, τον χρωστάμε στον ελληνικό λαό.
Αυτό περιμένει από μας και ακόμη δεν του το έχουμε δώσει. Με βάση αυτόν τον προγραμματισμό θα ζητήσουμε την ψήφο του λαού και θα καθορίσουμε τις συνεργασίες μας μετά τις εκλογές».
Μιλώντας για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς σημείωσε ότι «δεν δημιουργούμε σήμερα ένα νέο φορέα γιατί ντρεπόμαστε για αυτό που υπήρξαμε.
Δεν επαναπροσδιορίζουμε τον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς γιατί αποτύχαμε.
Σήμερα διευρύνουμε τους ορίζοντες του ζωτικού πολιτικού μας χώρου και διεκδικούμε μία νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία.
Με γνώμονα την αγάπη για την πατρίδα και την αγάπη για τον άνθρωπο. Αυτές τις δύο σταθερές εμείς δεν τις εγκαταλείψαμε ποτέ.
Έστω και αν χρειάστηκε να πληρώσουμε με βαρύ και δυσανάλογο τίμημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης