Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντιπαράθεση στη Βουλή για τον Σαββίδη – Βασιλειάδης: Έκνομη η εισβολή του στο γήπεδο

Αντιπαράθεση στη Βουλή για τον Σαββίδη – Βασιλειάδης: Έκνομη η εισβολή του στο γήπεδο
Φωνές υπέρ του Ιβαν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ στη Βουλή
Έντονη αντιπαράθεση για την υπόθεση του Ιβαν Σαββίδη και τα όσα ακολούθησαν της εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ξέσπασε στη Βουλή με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη να υποστηρίζει πως ήταν έκνομη η εισβολή του Ιβαν Σαββίδη στο γήπεδο.
Απαντώντας στο βουλευτή των ΑΝΕΛ Γ. Λαζαρίδη, ο οποίος έκανε λόγο για άδικες δικαστικές αποφάσεις κατά του ΠΑΟΚ και στο βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αρ. Φωκά που ανέφερε ότι ο Ιβαν Σαββίδης έχει επενδύσει στην Ελλάδα ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης να μη χαϊδεύουν αυτιά.   
«Ο κ. Σαββίδης επένδυσε.
Όταν όμως κάνει κάτι έκνομο θα πετάξουμε αητό;» διερωτήθηκε ο κ. Βασιλειάδης και ξεκαθάρισε ότι η δουλειά του υφυπουργού Αθλητισμού δεν είναι να κάνει ούτε τον υπερασπιστή αλλά ούτε και τον εισαγγελέα κατά του επιχειρηματία.
Όπως είπε ο κ.Βασιλειάδης, για την κακοδαιμονία του ελληνικού ποδοσφαίρου ευθύνονται οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες που είναι προβληματικοί και θέλουν να κερδίσουν με κάθε τρόπο ενώ καταλόγισε στους παράγοντες ότι με τη συμπεριφορά τους απειλούν να οδηγήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Grexit.
«Έπρεπε να δείχνουμε με το δάκτυλο τους υπαίτιους που είναι όλοι αυτοί που ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Να απαιτούμε από αυτούς τις ελάχιστες δεσμεύσεις για να προχωρήσουμε μπροστά.
Γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς εξαιτίας των συμπεριφορών τους, των πράξεων και των παραλείψεών τους» είπε ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος είχε έντονη αντιπαράθεση με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γ. Λαζαρίδη.
Στις υπόνοιες του κ.Λαζαρίδη, ο οποίος άφησε υπόνοιες για κυβερνητική παρέμβαση σε δικαστικές αποφάσεις, ο κ.Βασιλειάδης έκανε λόγο για «εμετική και άθλια» αναφορά και κάλεσε τους βουλευτές να μην μετατρέπουν τη Βουλή σε καφενείο.
«Οι δικαστές δεν ελέγχονται από την κυβέρνηση αλλά από τα δικά τους όργανα.
Μπορώ να κρίνω εγώ τους διαιτητές;
Δεν είπα ποτέ ότι για την κακοδαιμονία του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίει ο ΠΑΟΚ» τόνισε ο κ.Βασιλειάδης, ο οποίος κάλεσε τους βουλευτές να μη ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ από τη Θεσσαλονίκη Γιώργος Λαζαρίδης κατήγγειλε από την πλευρά του ότι η δικαιοσύνη έπρεπε να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και όχι τον ΠΑΟΚ και κατηγόρησε τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι υποστηρίζει τις ομάδες της Αθήνας.
«Ταυτίζεστε με τις μελανότερες σελίδες του ποδοσφαίρου στη Μακεδονία.
Το αθηνοκεντρικό σύστημα φοβάται τον ΠΑΟΚ» είπε ο κ. Λαζαρίδης στον υφυπουργό και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ευθύνεται για τον υποβιβασμό των ομάδων της Μακεδονίας.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος κατηγόρησε τους διαιτητές ότι λειτουργούν ως εγκληματίες κατά του ΠΑΟΚ και την κυβέρνηση ότι διέκοψε το πρωτάθλημα για να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης