Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ηθικά και πολιτικά αναξιοπρεπές να υπερασπίζεται ο αρχηγός της ΝΔ την Taxibeat όπου έχει μετοχές η σύζυγός του

ΣΥΡΙΖΑ: Ηθικά και πολιτικά αναξιοπρεπές να υπερασπίζεται ο αρχηγός της ΝΔ την Taxibeat όπου έχει μετοχές η σύζυγός του
Ο Κ. Μητσοτάκης κατέφυγε σε τηλεοπτικό διάγγελμα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να υπερασπιστεί πρακτικές φοροαπαλλαγής της συγκεκριμένης εταιρείας
Για ηθικό και πολιτικό θέμα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος σε δημοσίευμα που θέλουν τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι να μετέχει στη χρηματοδότηση της ιδιωτικής εταιρίας taxibeat, εταιρεία που έχει «τη διαρκή υποστήριξη» από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τον αρχηγό της ΝΔ να απαντήσει αν ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα. «Πόσο ηθικά και πολιτικά αξιοπρεπές είναι να υπερασπίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνδέεται συγγενικό του πρόσωπο».
«Περιμένουμε πειστικές απαντήσεις και όχι το γνωστό κρυφτό που μας έχει συνηθίσει ο Κ. Μητσοτάκης σε ανάλογες υποθέσεις του» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ακόμη το γεγονός οτι ο κ. Μητσοτάκη ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, κατέφυγε έως και σε τηλεοπτικό διάγγελμα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να υπερασπιστεί πρακτικές φοροαπαλλαγής της συγκεκριμένης εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης