Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης: Δεν είμαι υπουργός του κ. Καμμένου - Παλεύουμε για να γυρίσουν γρήγορα στην πατρίδα μας οι δύο αξιωματικοί

Κουβέλης: Δεν είμαι υπουργός του κ. Καμμένου - Παλεύουμε για να γυρίσουν γρήγορα στην πατρίδα μας οι δύο αξιωματικοί
Συνεργάζομαι μαζί του και η συνεργασία αυτή σε καμία περίπτωση, όπως και η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ δεν σημαίνει εκχώρηση ούτε της πολιτικής ούτε της ιδεολογικής ταυτότητας
Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης ο οποίος ξεκαθάρισε πως «δεν είναι υπουργός του κ. Καμμένου».
Αναφερόμενος στο ζήτημα των δύο ελλήνων στρατιωτικών τόνισε πως «το παλεύουμε προκειμένου να γυρίσουν γρήγορα στην πατρίδα μας».
Μιλώντας στην "Εφημερίδα των Συντακτών" υπογράμμισε ότι «δεν είμαι υπουργός του Καμμένου. Βεβαίως συνεργάζομαι και η συνεργασία αυτή σε καμία περίπτωση, όπως και η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ δεν σημαίνει εκχώρηση ούτε της πολιτικής ούτε της ιδεολογικής ταυτότητας», είπε για να προσθέσει πως ο ίδιος αναφέρεται στον πρωθυπουργό.
Για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη, αναφέρει πως «σε άλλες εποχές, χωρίς τις σχέσεις έντασης από τη μεριά της Τουρκίας προς την Ελλάδα, θα είχε αντιμετωπιστεί με τον εξαιρετικά απλό τρόπο της απευθείας συνεννόησης που μάλιστα διεκδίκησε η χώρα μας από την πρώτη στιγμή».
Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε για την υπουργοποίησή του, σημείωσε πως «θεώρησα υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ, διότι το ζητούμενο είναι να μπορέσω να υπηρετήσω το θετικό αποτέλεσμα που πρέπει να προκύπτει το κυβερνητικό έργο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης