Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος για Έλληνες στρατιωτικούς: Έπρεπε ο Τσίπρας να τηλεφωνήσει από την πρώτη στιγμή στον Erdogan

Δ. Καμμένος για Έλληνες στρατιωτικούς: Έπρεπε ο Τσίπρας να τηλεφωνήσει από την πρώτη στιγμή στον Erdogan
Πρέπει να κόψουμε τις διαύλους επικοινωνίας σε εμπορικό επίπεδο με την Τουρκία είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έπρεπε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς να τηλεφωνήσει στον πρόεδρο της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος.
«Έχουμε Έλληνες αιχμάλωτους στους όποιους δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία είναι σε ιδιότυπη ομηρεία.
Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, δεν είμαστε οι Καραϊσκάκηδες του φραπέ, άλλα ο εφησυχασμός η κουλτούρα της ήττας και το «Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» όχι μόνο δεν αποδίδει, άλλα έχει και το αντίθετο αποτέλεσμα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Καμμένος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ ενός εμπορικού πολέμου με την Τουρκία.
«Πρέπει να κόψουμε τους διαύλους επικοινωνίας σε εμπορικό επίπεδο με την Τουρκία.
Όχι διπλωματικά, αλλά εμπορικά.
Το ξεκαθαρίζω» είπε ο κ.Καμμένος αναφέροντας το παράδειγμα της Ρωσίας.  
«Όταν κατέρριψαν το ρωσικό μαχητικό οι Τούρκοι, ο Putin τους στραγγάλισε οικονομικά, τους έκοψε τον τουρισμό, και ο Erdogan ζήτησε συγγνώμη» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος πρότεινε να μπει «μπλόκο» στις τουρκικές νταλίκες στους Κήπους Έβρου με προορισμό την ΕΕ αλλά και τις πλεύσεις 1.000 τουρκικών ξύλινων σκαφών στα ελληνικά νησιά.
Ωστόσο, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε σωστά το χρόνο σε διπλωματικό επίπεδο, ενώ εκτίμησε ότι είναι αναγκαίο να είναι ενωμένοι όλοι οι Έλληνες απέναντι στο ζήτημα της επιστροφής των δύο στρατιωτικών.
Όσο για το εάν η Τουρκία ενδεχομένως να ζητήσει ανταλλάγματα προκειμένου να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες, βάζοντας στο τραπέζι το θέμα με τους «8» Τούρκους αξιωματικούς, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι «εμείς έχουμε τελεσίδικες αποφάσεις από τα δικαστήρια της χώρας, είμαστε ένα ευρωπαϊκό και δημοκρατικό κράτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης