Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Τουρκία συνεχίζει τον πόλεμο νεύρων - Στην Άγκυρα τα κινητά τηλέφωνα των Ελλήνων στρατιωτικών

Η Τουρκία συνεχίζει τον πόλεμο νεύρων - Στην Άγκυρα τα κινητά τηλέφωνα των Ελλήνων στρατιωτικών
Οι τουρκικές αρχές συνεχίζουν το παιχνίδι των… καθυστερήσεων και στέλνει τα κινητά τηλέφωνα των Ελλήνων στρατιωτικών στην Άγκυρα για έλεγχο
Αποφασισμένη να συνεχίσει τον πόλεμο νεύρων τόσο απέναντι στους Έλληνες στρατιωτικούς οι οποίοι είναι κρατούμενοι στις φυλακές Αδριανούπολης, όσο και απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση είναι η Τουρκία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν η Milliyet και η Yeni Safak, τα κινητά του υπολοχαγού, Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη εστάλησαν στα κεντρικά της τουρκικής χωροφυλακής, στην Άγκυρα, για ψηφιακό έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί, αν οι δύο Έλληνες προσπάθησαν να καταστρέψουν φωτογραφίες ή βίντεο, λίγο πριν πέσουν στα χέρια των Τούρκων, κάτι που θα μπορούσε να δώσει στις τουρκικές Αρχές, το λόγο ώστε να στοιχειοθετήσουν και την κατηγορία της κατασκοπείας σε βάρος τους.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να παρατείνει το θρίλερ απαγγελίας κατηγοριών -καθώς θα πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα της ψηφιακής εξέτασης των κινητών- και κατά συνέπεια την παραμονή των Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές καθώς ο εισαγγελέας απέρριψε χθες (5/3/2018) το αίτημα κατά της κράτησης τους.

Η μαρτυρία του πατέρα ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Εν τω μεταξύ συγκλονιστικά είναι όσα υποστηρίζει ο πατέρας του λοχία ΕΠΟΠ, Δημήτρη Κούκλατζη, στην περιγραφή του για το πως συνάντησε το παιδί του.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA είπε ότι είναι περήφανος για το παιδί του και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την κράτησή του, ενώ πρόσθεσε ότι είδαν τα παιδιά τους πίσω από ένα τζάμι και τους μιλούσαν μέσω ενός τηλεφώνου.
«Το μεσημέρι είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδιά μας τον Δημήτρη και τον Άγγελο οι δυο οικογένειές από κοντά σχετικά την ώρα του επισκεπτηρίου στις φυλακές Αδριανουπόλεως.
Βρήκαμε τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και με το φρόνημα υψηλό γεγονός που με εντυπωσίασε», είπε ο κ. Κούκλατζης.
Και πρόσθεσε:«Με την συζήτηση διαπιστώσαμε ότι με μεγάλη γενναιότητα αντιμετώπισαν το περιστατικό και αντιμετωπίζουν την κράτησή τους, γεγονός που σαν γονείς μας κάνει κι εμάς πολύ υπερήφανους.
Εδω να σημειώσω ότι και η φροντίδα της φυλακής προς το πρόσωπό τους είναι πολύ καλή.
Ας ευχηθούμε όλοι οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε σύντομα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας από κοντά και να μην τους μιλάμε με τηλέφωνο πίσω από το τζάμι της φυλακής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης