Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Ο Τσίπρας έπρεπε να έχει μιλήσει με τον Erdogan για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Δ. Καμμένος: Ο Τσίπρας έπρεπε να έχει μιλήσει με τον Erdogan για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
Η κατάσταση είναι ανησυχητική, διαφωνώ με την τακτική του τεχνητού εφησυχασμού είπε ο κ.Καμμένος
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να είχε ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan διατύπωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δ. Καμμένος σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο.
Σε δηλώσεις του στο «Θέμα Fm» ο κ.Καμμένος εξέφρασε τη διαφωνία του με την τακτική του εφησυχασμού που ακολουθεί η κυβέρνηση.
«Η κατάσταση είναι ανησυχητική.
Δεν θα είμαι αυτός που θα εφησυχάσει.
Διαφωνώ με την τακτική του τεχνητού εφησυχασμού.
Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με τους Τούρκους.
Οι κινήσεις τους είναι επιθετικές θα μπορούσαμε να θρηνούμε νεκρούς ναύτες μας αλλά και δικούς τους αλλά λίγο μας νοιάζει αυτό.
Πρέπει να είμαστε στα κόκκινα, να κοιτάξουμε με μια φωνή να αντισταθούμε στον εχθρό, εγώ βλέπω κλιμάκωση» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος αφού χαρακτήρισε τον Erdogan «στυγνό διοικητή ισλαμιστικής χώρας», έκανε λόγο για την ύπαρξη συντονισμένου σχεδίου για αποσταθεροποίηση.
Όσον αφορά τη συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής που ζητά η ΝΔ για τον Π. Καμμένο αναφορικά με την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τάχθηκε υπέρ, τονίζοντας ότι «και ο Πάνος έχει πει ότι θα πάει στην Τουλουπάκη να καταθέσει ως απλός πολίτης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης