Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης: Ότι είχα να πω για τις κάκιστες επιλογές του Κουβέλη, τα είπα στην ώρα τους

Λυκούδης: Ότι είχα να πω για τις κάκιστες επιλογές του Κουβέλη, τα είπα στην ώρα τους
Έχει βαρύνει πολύ η σκανδαλολογία την ελληνική πολιτική ζωή υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού
Την θέση πως ότι είχε να πει για τις κάκιστες επιλογές του Φώτη Κουβέλη το είπε όταν έπρεπε διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπ. Λυκούδης.
«Εγώ όσα έπρεπε να πω και όσα έπρεπε να κάνω, σε σχέση με τις κάκιστες επιλογές του Φώτη Κουβέλη, τα είπα και τα έκανα στην ώρα τους, όταν έπρεπε.
Σήμερα θεωρώ ότι το θέμα, πολιτικά, είναι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Λυκούδης αναφερόμενος στην υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis και με αφορμή τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής, ο κ.Λυκούδης υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει «ότι ακριβώς λέει ο νόμος».
«Ωστόσο, έχει βαρύνει πολύ η σκανδαλολογία την ελληνική πολιτική ζωή, όχι τώρα, αλλά και τις προηγούμενες δεκαετίες» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, αναφέροντας πως η υπόθεση ήρθε με τρεις καταγγελίες ανωνύμων.
«Αν και κανείς δεν είπε ότι πρέπει να κρυφτούν τα σκάνδαλα, η πολιτική ζωή της χώρας δεν πρέπει να στηρίζεται στην αντιπαράθεση των σκανδάλων» υπογράμμισε ο κ.Λυκούδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης