Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η Τουρκία φαίνεται να επιδιώκει ταπείνωση της Ελλάδας – Ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε τον κόσμο

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η Τουρκία φαίνεται να επιδιώκει ταπείνωση της Ελλάδας – Ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε τον κόσμο
«Έχουμε μια κυβέρνηση που λατρεύει τους φόρους», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης
«Η Τουρκία φαίνεται να επιδιώκει το τελευταίο διάστημα κάποια ταπείνωση της Ελλάδας», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, με αφορμή τη σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στη γείτονα χώρα.
Σημείωσε δε, πως το τελευταίο περιστατικό στον Έβρο είχε άλλη αντιμετώπιση από την Τουρκία και τόνισε ότι από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και σε συνεχή επαφή με Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες.
Περαιτέρω, ο κ. Χατζηδάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κορόιδεψε τον κόσμο και προσπαθεί να δημιουργήσει μια πλαστή πραγματικότητα.
Παρατήρησε ότι η κυβέρνηση προφανώς επιδιώκει να αλλάξει το κλίμα, έχει προσπαθήσει από τον Σεπτέμβριο και μετά «αλλά τζίφος», όπως είπε χαρακτηριστικά, καθώς «το κλίμα δεν αλλάζει γιατί ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του», «θέλει από όλους λύσεις για τα προβλήματά του».
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «έχουμε μια κυβέρνηση που λατρεύει τους φόρους», καθώς και ότι αντί να πάει η χώρα μπροστά, έχει πάει πίσω σε όλους τους τομείς».
«Δεν μας εκφράζουν οι δηλώσεις του κ. Δαβάκη» είπε ο κ. Χατζηδάκης κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του  βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ, ο οποίος  μεταξύ άλλων δήλωσε προ ημερών ότι απαγορεύει σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να τον ψηφίσει.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, ο κ. Δαβάκης έκανε δηλώσεις πέρα από το πλαίσιο της ΝΔ , δεν μας εκφράζουν και ζήτησε συγνώμη, «δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης