Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Αν γίνει ένα θερμό επεισόδιο δεν έχουμε σχέδιο - Βλέπω εκλογές τον Ιούνιο ή τον Αύγουστο

Λεβέντης: Αν γίνει ένα θερμό επεισόδιο δεν έχουμε σχέδιο -  Βλέπω εκλογές τον Ιούνιο ή τον Αύγουστο
"Έξι χρόνια τώρα δεν έχουμε πάρει ούτε μία βίδα για τις Ένοπλες Δυνάμεις", ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης
«Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για τα εξοπλιστικά ζητήματα», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, εκτιμώντας πως εάν γίνει ένα θερμό επεισόδιο δεν έχουμε σχέδιο.
Όπως είπε, «έχω ζητήσει εδώ και ενάμιση χρόνο σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μου απαντάει ότι είναι υπόθεση του Τσίπρα. Πρέπει να δούμε, αν γίνει ένα θερμό επεισόδιο έχουμε σχέδιο;
Εγώ πιστεύω, όχι. Έξι χρόνια τώρα δεν έχουμε πάρει ούτε μία βίδα για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Έξι χρόνια μόνο μισθούς δίνουμε. Μισθούς στους στρατιωτικούς.
Το υπουργείο Άμυνας είναι μισθοδοσία των στρατιωτικών».
Ο κ. Λεβέντης για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στην Τουρκία τόνισε ότι ο ίδιος προσεύχεται ώστε να επιστρέψουν τη Δευτέρα στη χώρα μας., ενώ εκτίμησε ότι ο Erdogan θέλει να πιέσει με αυτό το θέμα για τους δικούς του αξιωματικούς.
Ακόμη, τόνισε ότι ο ίδιος ζητά σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για νέες παραγγελίες 30 F-35 και πέντε φρεγατών, καθώς «αυτή είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο Τούρκος»,.
Τέλος, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι βλέπει «εκλογές ή τον Ιούνιο ή τον Αύγουστο του 2018, ή και  νωρίτερα πριν τα πανηγύρια των εξόδων λόγω Σκοπιανού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης