Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας για Novartis: Ας καταθέσουν και με κουκούλες οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην προκαταρκτική

Τσιόδρας για Novartis: Ας καταθέσουν και με κουκούλες οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην προκαταρκτική
Να έρθουν σε αντιπαράθεση με αυτούς που καταγγέλλουν υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού
Να καταθέσουν στην ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής οι προστατευόμενοι μάρτυρες ακόμα και με κουκούλες ζήτησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας.
«Να γίνει προκαταρκτική εξέταση, λοιπόν, να ανοίξουν λογαριασμοί, να έρθουν μάρτυρες.
Δεν είναι ανάγκη να βγάλουν τα πρόσωπά τους, ας είναι στο διπλανό δωμάτιο και ας καταθέτουν με κουκούλες,, αλλά να έρθουν σε αντιπαράθεση με αυτούς τους οποίους καταγγέλλουν» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Τσιόδρας.
«Υπάρχει σκάνδαλο Novartis γιατί πέραν της εκτόξευσης της φαρμακευτικής δαπάνης, σε πολλές χώρες του κόσμου ψάχνουν να βρουν τις διακλαδώσεις της εταιρίας και με ποιό τρόπο εξασφάλιζε συμβόλαια ή προωθούσε τα προϊόντα της.
Αυτά που έχουν έρθει μέχρι τώρα στη Βουλή δεν αποδεικνύουν τίποτα απολύτως.
Αυτό που λένε τί είναι;
Είδα, άκουσα μου είπαν.
Ο κ. Κουρουμπλής, που περιγράφεται με τα αρχικά του και που, όπως αποκαλύφθηκε και χθες υπήρχε και μια έκθεση που κάπου χάθηκε στο δρόμο.
Εδώ έχουμε μια μεθόδευση από την πλευρά της κυβέρνησης» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει εν τέλει ένα πόρισμα που να δίνει σαφείς απαντήσεις για το εάν υπάρχει ή όχι πολιτικό σκάνδαλο.
«Μας προξενεί εντύπωση το ότι η κυβέρνηση θέλει σε ένα μήνα να έχει κλείσει η όλη ιστορία.
Γιατί σε ένα μήνα και όχι σε τρεις μήνες να τα ψάξουμε όλα;
Και να φθάσουμε και στην ολομέλεια της Βουλής και να πούμε ότι για τους τάδε προέκυψαν στοιχεία άρα πάνε στη δικαιοσύνη για τους τάδε δεν προέκυψε τίποτα άρα δεν στέκουν τα στοιχεία» είπε ο κ.Τσιόδρας, υποστηρίζοντας ότι «το τελευταίο διάστημα η υπόθεση Νοvartis δεν βγήκε του πρωθυπουργού όπως την περίμενε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης